Tegyük fel, hogy 20-25 évre börtönbe kerülnétek. Mi lenne az első gondolatotok? Mit éreznétek?
Figyelt kérdés
Most ne gyertek azzal, hogy ti soha nem mennétek börtönbe! Aki nem tud a kérdésre válaszolni az tartsa meg a véleményét!2013. nov. 22. 12:23
21/25 anonim válasza:
Törvényileg meg van határozva. Pl. gyilkosságért ennyi a minimum, annyi a maximum.
A törvény nem ismerete nem ment fel az alól hogy rád is vonatkozik.
Üdv: az öngyilkos
22/25 anonim válasza:
Nem lehetne családom soha az életemben, úgyhogy összeomlanék, mint a kártyavár.
23/25 anonim válasza:
Ha 20-25 évre börtönbe kerülnék, akkor tudom, hogy mire kijönnék, már elment az életem, így megpróbálnék szökni, persze nem egyből. 1-2 évég "tanulmányoznám" a börtönt, mi hogy van, mikor ki mit csinál általában, stb. Azt megkpróbálnám, mi lehet a legrosszabb?
Lelőnek, jó ez nem túl jó, de ha bent maradok, akkor "némán lőnek le", szóval nem jutotam hátréb.
Elkapnak, legalább még élek, kaptam2. esélyt.
Illetve csinálnám a fegyencedzést, hogy jó kondiba legyek, és ne gyengüljek el.
Nem bírnék ki 20-25 évet...
15/F
Sikerül, örülhetek.
24/25 anonim válasza:
Előző vagyok, a gyakori hátra rakta azt a sort, hogy Sikerült... az még a válasz a feltet kérdésemre.
25/25 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!