Mi lenne az első gondolatotok?
Figyelt kérdés
Egyik reggel, bementek a konyhába vagy valahol máshova, és mondjuk az asztalon vagy valahol egy ilyen van:
:D
2013. ápr. 14. 13:56
1/7 anonim válasza:
Azta de gyönyörű :D
Az, hogy féljek is tőle, csak másodlagos gondolat lehet egy olyan állatbolondnak, mint én :D
3/7 anonim válasza:
Segítenék kinyitni neki a hűtőt.:D Nagyon szép állat. Arra gondolnék hogy valami afrikai csempész hozta, de szerencsére megszökött.
Ha a budiban találnék rá, arra gondolnék hogy biztos megtanították WC csészébe pipilni.
Örülnék :)
4/7 Wolfox20 válasza:
Először:cuki cuki cuki cuki cuki cuki cuki(≧∇≦)( ^ω^ )
Másodszor:lehet, hogy futni kéne...
7/7 anonim válasza:
nem tudom mi lenne az első gondolatom, de abban biztos vagyok, hogy az lenne az utolsó is egyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!