Szeretnék tetkót, csak félek, hogy ha teherbe esek, akkor aztán megnyúlik, vagy csúnya lesz ahogy nöl a hasam. Van valakinek ilyen tapasztalata?
[link] Blogspot.com/2009/10/female-tattoos-with-image-hawaiian. Html
az utolsó az amelyiket szeretném. a csillagos, meg a virágos.
öszinte válaszokat kérek, s ha lehet, akkor olyanok irjanak akinek ilyen tetkójuk van, vagy aki ismer ilyen tetkós csajt, s a terhesség után milyen lett a tetkója, böre.
thx.
tetkót legalább 13-14éves korom óta szeretnék. meg ha vissza olvasnál, a kérdésem újra elolvasnád, akkor nem ez volt a kérdésem, hanem hogy megnyúlna-e a böröm, és elrontaná-e a terhesség a tetkóm..
20/L
hát, a hasadra ne tetováltass, mert a terhességi csíkok tönkreteszik és sosem lesz a régi. nekem a lapockámon van. de mondjuk oldalra talán már csináltathatod.. persze ez nagyon emberfüggő, a hasa sem lesz ronda mindenkinek szülés után.
az elsőnek meg üzenem, hogy avgy válaszoljon a kérdésre vagy hallgasson. egyébként a tetoválás nem múló divat, a kérdező meg nem kioktatást kért.
köszi a harmadik válaszolónak is :) és azt is, hogy kimondta azt amit én akartam az elsö válaszolónak.
a tetkó még akkor divat volt, amikor még apum apja fiatal volt, és még mindig sokan csináltatnak. szerintem ez igy is marad, még léteznek emberek. és én nem divatból csináltatnám, hanem azért mert tetszik, és szeretnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!