Szerintetek is csúnya széles orrom van? :| beszóltak aztán elég nehezen viselem amikor ezt mondják próbálok nem foglalkozni vele de akkor is elég rosszul esett. Na mindeggy és hát azóta idegesít. :||
2011. nov. 22. 14:52
1/11 anonim válasza:
ne kamuzz ez biztos photoshoppolt... ne már vagy valami torzító webcam program.
3/11 A kérdező kommentje:
1. válaszoló egyáltalán nem kamuzok hát na igy nézek ki..
2011. nov. 22. 15:17
4/11 anonim válasza:
nekem nem tűnt fel. Sok lánynak van ekkora orra. Még változni fogsz. Szerintem ne csinálj ügyet belőle, egyáltalán nem vészes.
5/11 anonim válasza:
Jaj de aranyos kis krumpli. :) Tök édes vagy ahogy nézel a nagy boci szemeiddel és a krumpli orroddal. Tény, hogy nem átlagos az orrod, de lehet ez a szexepiled, ha meg nagyon zavar, akkor megcsináltathatod ha elmúltál 18. Nyilván a te bőrödben más, de szerintem nem annyira vészes.
6/11 anonim válasza:
ha arra vagy kíváncsi hogy tényleg széles-e az orrod, ne egy pózer képet tegyél ide, hanem egy szemből készültet, mert ezen minden látszik csak épp az orrod szélessége nem...
7/11 anonim válasza:
Hát igen, kicsit nagyobb orrod van, de nem csúnya. Szerintem van valami különleges az arcodban, nekem nagyon tetszik! Szép vagy, szóval nem bánkódj! :D
8/11 anonim válasza:
Szerintem rohadt jó az összhatás, aki meg szeret, az nem az orrodért.
9/11 anonim válasza:
Tojd már le... Aki beszólt neked, az olyan végtelenül gyönyörű és hibátlan?
Nem kicsi az orrod, de nem is extrém, nyugi. Ha nem hívod fel rá külön a figyelmet, nem azt néztem volna. Kolleganőmnek lényegesen nagyobb és csúnyább orra van (komolyan, nem csak vígasztalni akarlak :) ), mégis mindig bomlottak utána a pasik, nem ezen múlik!
10/11 anonim válasza:
Kbaszott ronda vagy... Ásd el magad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!