Megszépülés? Csúnya lányból szép? Mint a filmekben? Hogy kezdjek neki?
Szóval azért nem mondanám magam nagyon csúnyának, inkább átlagosnak. Mostanában eléggé balul sültek el a dolgaim, és arra gondoltam megváltozok kívül-belül. Kérdés hogy hogy kezdjek neki?
Régebben nagyon aknás volt a bőröm, de gyógyszeres kezelés hatására helyrejöt, már-már olyan mintha babaarcom lenne. A sminket nem szoktam túlzásba vinni, és elég pufi az arcom (rengeteg édességet eszek). Amúgy sem vagyok valami vékony (167 cm és 60 kg). Hosszú szőke hajam van és kék szemem. Meg szeretnék változni, de hogy fogjak hozzá? :/
19/L
Igenigen, én is gondoltam már rá. Köszönöm a válaszokat! :)
Most jövök rá, privátba nem tudom hogy lehet képet küldeni :/ A netre pedig nem szeretnék képet feltenni.
Kíváncsi vagyok hogyan nézel ki, szükséged van-e változásra, esetleg tudnék-e javasolni valamit. Ha megteszed, hogy küldesz egy privát üzeneted a mail címeddel, visszaírok a címedre, és küldheted is a képet.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!