Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Megszépülés? Csúnya lányból...

Megszépülés? Csúnya lányból szép? Mint a filmekben? Hogy kezdjek neki?

Figyelt kérdés

Szóval azért nem mondanám magam nagyon csúnyának, inkább átlagosnak. Mostanában eléggé balul sültek el a dolgaim, és arra gondoltam megváltozok kívül-belül. Kérdés hogy hogy kezdjek neki?

Régebben nagyon aknás volt a bőröm, de gyógyszeres kezelés hatására helyrejöt, már-már olyan mintha babaarcom lenne. A sminket nem szoktam túlzásba vinni, és elég pufi az arcom (rengeteg édességet eszek). Amúgy sem vagyok valami vékony (167 cm és 60 kg). Hosszú szőke hajam van és kék szemem. Meg szeretnék változni, de hogy fogjak hozzá? :/

19/L

2011. nov. 10. 21:58
1 2
 1/18 anonim válasza:
Miben szeretnél változtatni magadon?
2011. nov. 10. 22:00
 2/18 A kérdező kommentje:
Háát, úgy mindenben. Csak a hajamat nem szeretném befestetni.
2011. nov. 10. 22:01
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Rakj fel egy képet vagy küldj magánba. Nem vagyok róla meggyőződve, hogy szükséged van rá a leírásod alapján.
2011. nov. 10. 22:04
 4/18 A kérdező kommentje:
Privátba küldenék inkább :)
2011. nov. 10. 22:05
 5/18 anonim válasza:
20/F vok amúgy. Az a baj hogy így látatlanba nehéz tanácsot adni, de talán menj el egy kozmetikushoz és kérdezd meg tőle milyen sminkelési módszerrel tudnál változtatni az arcodon. azért gondolok első sorban a sminkre, mert ha mindenképp változni akarsz, az arcod nem olyan mint mondjuk egy fiúnak a karja, hogy kicsi, elkezd edzeni, és majd nagy lesz... érted :/
2011. nov. 10. 22:06
 6/18 A kérdező kommentje:

Igenigen, én is gondoltam már rá. Köszönöm a válaszokat! :)

Most jövök rá, privátba nem tudom hogy lehet képet küldeni :/ A netre pedig nem szeretnék képet feltenni.

2011. nov. 10. 22:11
 7/18 anonim ***** válasza:

Kíváncsi vagyok hogyan nézel ki, szükséged van-e változásra, esetleg tudnék-e javasolni valamit. Ha megteszed, hogy küldesz egy privát üzeneted a mail címeddel, visszaírok a címedre, és küldheted is a képet.

21/F

2011. nov. 10. 22:40
 8/18 anonim ***** válasza:
Én már láttam róla képet, nem kell neki semmi. Csak "hülye". :)
2011. nov. 10. 22:40
 9/18 anonim válasza:
szerintem sincs semmire szüksége, szép lány, nincs vele semmi gond :)
2011. nov. 10. 22:42
 10/18 A kérdező kommentje:
Szerintem meg van velem gond, ezt az is tükrözi, hogy a fiúk 100 m-es körzetben elkerülnek... :)
2011. nov. 10. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!