Lányok! Ti mennyire vagytok szőrösek?
Összehasonlításképp szeretném kérdezni, hogy aki lehetőleg sötétebb hajú és fehér bőrű, annak mennyire szőrös a teste? Gondolok itt arra, hogy mely helyekről szedi a szőrt, ami nem megszokott? Pl oké, hogy lábról mindenki, de nekem tök sok helyen nő szőr, nem vészes mennyiség, de azért inkább leszedem, mert különben ronda lenne, pl hasamról, meg a mellemnél is nőnek szálak, és nem tudom, hogy ezzel kéne orvoshoz fordulni, vagy mivel sötét a hajam és nagyon sűrű, talán normális? A derekamnál is nő ilyen sötét pihe, ami borzasztóan zavar, más lányoknál nem látok ilyet.
És ti milyen gyakran szőrtelenítetek, pl ha epilátorral leszedtek mindent, akkor utána az hány napig marad sima? Mert nekem max 4-5 nap, aztán már érzem a kezemmel, ha végigsimítok rajta, hogy kezd visszanőni, és 1 hét után kezdhetem előröl. Pedig semmit nem borotválok.
Én is ilyen vagyok, sötét haj, fehér bőr.
A mellemnél nekem is, engemet is szokott zavarni, aztán meg a hasamnál is, igen. De ne aggódj, nem olyan vészes.
A lábamat, és kezemet borotválom, (kb. 1-2 hétig tart ki) a többi részt (Nem mindet) pedig csipesszel szedem
Utolsó vagyok.
Megmondom neked, hogy az tévhit, hogy a borotva erősíti a szőrzetet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!