Lányok! Ti hogy oldjátok meg a gyantázás előtti időszakot? Addig szőrösek vagytok a pasitok előtt? Pasik, zavar titeket a borosta egy lányon?
Szóval a gyantázáshoz kell 4-5 nap, amíg megnő elég hosszúra a szőr, és le lehet szedni.
Mindig érdekelt, ezt mások hogy oldják meg.
Engem nagyon zavar, már ha egy napos borostával kell a pasim előtt lenni is. Inkább kitalálok vmi okot, hogy ne legyen szex, vagy ne találkozzunk. De mi lesz, ha együtt kell laknom valakivel? (Erősebb kicsit a szőröm, nem ez a szőke pihés dolog.:( )
Fiúk, titeket mennyire zavar a borosta?
Lábra, bikinivonalra gondolok.
Téged mennyire zavar ha a pasid nem borotválkozik naponta kétszer? szerintem néha ők is hagyják nőni...
Kb annyira zavarja őket is, mint minket a borostájuk. Szóval szerintem nem válóok:))
"hogy ne legyen szex, vagy ne találkozzunk"
Ezt barátnőm nem bírná ki, nem hogy én... Igazából ha egy férfi szeret egy nőt akkor nem undorodik el egy 1 napos borostától.
de pasiknak más, ők amúgy sem annyira szőrtelenítenek.
szóval akkor csak én reagálom túl, és mások nem csinálnak ebből problémát?
én is csinálok:D
és a multkor már javában csókoloztunk és akkor kinyögtem neki h miért nem akarom erre kiröhögött h miért csinálok ebből ekkora gondot őt ez a pár nap nem zavarja.
de am engem is nagyon idegesít.
sztem normális részünkről, sztem nem túl nőies és kívánatos ha a puha ágyban a takaró alatt egy visszafelé simítás szétdörzsöli a kezét:D mert sztem elég rossz végigsimítani felfelé egy borostás lábat. úgyh én inkább aztmondom ilyen alkalommal,hogy várj, negyed óra és jövök,ésakkor fürdőben gyorsan borotvás megoldás.. amúgy sztem az epilátor a jó megoldás,ott nemkell megvárni hogy nagyba kinőjön, csak én még nemtudtam hozzászoktatni a teljes felületeket,mert nagyon fáj:D úgyh ez van
18/l
én épp ezér borotválkozom inkább. egy ideig gyantáztattam, de az nemám 1 napos borosta, hanem több napos, ésazmár nem borosta, hanem konkrét szőr. és nekem így vhogy nemvolt kedvem levetkőzni, szőrös nemiszervvel, szőrös hónaljal, szőrös lábbal, és szőrös kézzel. így áttértem a borotvára.
ha úgyjönki, h több napig nincs tali, akkor megnövesztem és elmegyek gyantára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!