Nekem a bikinivonalamnál is elég sok a szőr,meg a combjaim közt,a puncim alatt,az is bikinivonal végülis,és ott is nagyon szőrös.Epilálni nem merem,nagyon fájna,egyszer legyantáztam,de véraláfutásos lett,a borotvától meg kipattog,és nagyon csúnya lesz mert vastagok a szőrszálaim.
Ti hogyan szeditek ott a szőrt?
És azzal mit tudok kezdeni,ha epilálás után is fekete pöttyös marad a lábam?Gondolom azok a szőrtüszők,amiknek beszakadt a vége,vagy még nem nőttek ki.
2011. aug. 24. 16:43
1/7 anonim válasza:
én semennyire. epilálom, mert a minden nap borotválás tiszta macera. bedobok előtte egy felest, hogy bátrabban toljam a masinát, ennyi.
esetleg próbáld meg NAGYON jó minőségű borotvával, habbal.
2011. aug. 24. 16:53
2/7 anonim válasza:
én az epilálást nem javaslom mert ez egy elég érzékeny terület. persze kipróbálhatod lehet te strapabíróbb vagy :D
én őszintén a gyantát ajánlanám de mivel már próbáltad és belilult hát akkor nem tudom ...
de szerintem nézz itt az interneten érzékenyebb bőrre való gyantát és a leszedésnek a technikáját. mert állítólag a gyantázásnak is van profi technikája és ha jól csináljuk biztos nem lilul be a bőr.
2011. aug. 24. 17:15
3/7 anonim válasza:
Én is epilálom a bokámtól a bikinivonalig az egész lábamat. Nekem ez bejött, mert utána szép sima, nem pattogzok ki, stb... Nekem pl a borotvától volt csúnya a bőröm, és az még csak nem is olyan tartós. Egyébként sajnos nekem is viszonylag erős a szőröm, a combom hátsó részén is hosszú, sötétebb szálak nőnek, úgy epilálom... Ha azt nem mered, menj el kozmetikushoz gyantáztatni, magadnak nehezebb, azért lehetett a véraláfutás is. Nem tudod olyan jól kifeszíteni a bőrt, stb...
2011. aug. 24. 18:07
4/7 anonim válasza:
Én nagyon szőrös lennék, ha hagynám :( 4 éve gyantáztattam odalent először, azóta hol gyantázom/gyantáztatom, hol epilálom. Utóbbi az első pár alkalommal pont olyan sz*r volt, mint amilyennek hangzik, de mára már rutinbeavatkozás :D A szőr pedig elkezdett ritkulni, végre. Próbáld meg kozmetikussal gyantáztatni, ő ügyesen csinálja, nem lesz véraláfutásos (a saját kezem nyomán nekem is többször az lett, ismerem a szitut).
2011. aug. 24. 19:58
5/7 anonim válasza:
Sajna én is nagyon szőrös vagyok ott, hasonlóan mint a kérdés írója, sőt talán kicsit még jobban. Éppen ezért nem is bajlódok vele annyira, bikinivonalig leborotválom, h ne látszon ki a strandon, aztán ennyi. Úgysincs senkim, nem látja senki h mi van a bugyi alatt. A fekete pöttyek nálam is problémát okoznak, de bőrradír meg krém sokat segít. A lábamon már alig látszik, bikinivonalnál meg kicsit. 16/L
2011. aug. 25. 07:47
6/7 anonim válasza:
komolyan mondom, fáj a puncid szőrtelenítéstől, meg minden és mennél a kislányos szőrtelen puni kinézet után....
ne bkszd már
izgi a szőr!
37f
2011. nov. 1. 15:35
7/7 anonim válasza:
Kesves kérdező és 16 éves lány! Képet tudtok mutatni? Szeretem a természetes szőrös puncit!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!