Srácok! Szerintetek a barna lányok vagy a szökék szebbek?
Figyelt kérdés
a ti szemszögetekböl itélva kérném a válaszokat...
lányok a ti véleményetkre is kiváncsi vagyok:)
egy 21/L
2009. nov. 9. 10:41
11/14 anonim válasza:
Kinek mi, sajnos vannak olyan pasik, akiknek szinte csak a hajszín számít. Van olyan fiú ismerősöm, aki azt mondja, hogy csak szőke ne legyen, de van olyan is, akinek inkább az jön be. De szerintem elég gyerekes egy olyan pasi, akinek ez számít.
12/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat...a kérdést azért tettem fel...mert ugy érzem ha szöke lennék és szökén viselkednék hamarabb észre vennének a pasik...vagy nem....
barna vagyok természetes nem festett és a popsimig ér..
de azt mondták nekem ha szöke és rövid haju lennék kitünnék a sorbol:(
2009. nov. 10. 17:31
14/14 anonim válasza:
Szerintem a barna lányokba több melegség van és finomság és önfeláldozóbbak.Mivel általában a filmekbe mesékbe a barna lányok voltak a szolgálólányok így egyfajta óvni akarás van a férfiaknak a barna lányoknál a szőke meg "hercegnő".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!