Szerintem a barna hajú lányok szebbek. Mondjuk én szőke vok de úgy gondolom a barna hajúak szebbek
2010. dec. 29. 23:28
2/20 anonim válasza:
Ha csak magát a hajat nézem (mondjuk hátulról), a barna általában jobban tetszik. De értelmetlen a kérdés, mert az a lényeg, kinek mi megy jobban az arcához. Mostanában pl. csomó csaj befesti a haját feketére és barnára, közben meg sokuknak jobban áll a világosabb hajszín.
2010. dec. 29. 23:38
3/20 anonim válasza:
Én is szőke vagyok, de szerintem is a barna hajúak a szebbek általánosságban! És a barna haj is. Olyan természetes, és melegséget sugároz. A szőke hideg szín.. bár ha a nap csillog rajta?! :) De akkor is a barna!
2010. dec. 29. 23:43
4/20 anonim válasza:
A vörös! *-*
A kettő közül a barna. Természetesebb.
2010. dec. 30. 00:01
5/20 just.me válasza:
A szőke is lehet természetes, ha nem egy agyonhidrogénezett plázap*csa jut az eszünkbe.
A barna számomra túl semmilyen, snassz.
Én is azt mondom, hogy a vörös, szép, nem sok lány mászkál vörös hajjal(a ci*ányokat most nem vettem bele). De mivel csak a szőke vs barna lehetőség van, így mondom a szőkét. :)
2010. dec. 30. 00:41
6/20 anonim válasza:
Nekem szokes-barnas a hajam, szoval en "dupla" szepseg vagyok. :))
CSAK VICCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC VOLT.
2010. dec. 30. 09:41
7/20 anonim válasza:
Alapvetően nekem is jobban tetszik a barna haj. Természetesebb, melegebb szín. És szerintem nem mindenképpen snassz a barna... Annak is vannak nagyon szép árnyalatai.
20L
2010. dec. 30. 09:46
8/20 anonim válasza:
Barna:)
2010. dec. 30. 10:10
9/20 anonim válasza:
A vörös!:D
Egyébként igen, a 2 közül szerintem is a barna.
2010. dec. 30. 10:57
10/20 anonim válasza:
Nekem is a barna tetszik jobban,az olyan egzotikus tud lenni,ha barnább valakinek a bőre... A sötét hajú nők szebbek szerintem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!