Hosszú, barna hajam van. Szívesen lennék modell kontykészítős fodrászversenyeken (vagy akármilyen festés és vágásmentes elfoglaltságon). Van rá esély, hogy kapok ilyen munkát?
Figyelt kérdés
2011. aug. 10. 01:41
1/8 anonim válasza:
ha magas vagy akkor igen...Számít a magasság...hidd el, sajnos tudom miről beszélek :/
2/8 A kérdező kommentje:
nem vagyok túl magas, de úgy gondoltam, hogy ha a "hajkorona" versenyez, akkor nem kell "felhőkarcolónak" lenni a modelleknek. Nem vagyok kis tömzsi, de nem is túl magas.
2011. aug. 10. 01:49
3/8 anonim válasza:
mondtam higgyél nekem mert tom h miről beszélek... én is azthittem . 165 cm vagyok és derékig érő egyenes hajam van , hosstesskedni , fotomodellkedni akartam mert szép vagyok. pár hajshow castingra is elmentem, de hajmodellnek nem vagyok jó mert egyrészt 175 alatt vagyok és festett a hajam... szal ennyi..de ha nan akarod próbáld meg...kitudja...talán egyszer szerencséd lesz..
4/8 anonim válasza:
amőgy meg ha te "úgy gondolod" és nem hallgatsz más véleményére akkor mégis minek tetted fel a kérdést???Hogy aztán elmagyarázd hogy , nem az nem úgy van ?
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a normális választ, hiszek neked.
A 2. kommentelő, szövegértés luxus. Úgy gondolTAM, hogy ehhez nem kell magasnak lenni. Nem nem fogadom el azt, amit írtak. Ha nem értesz, ne is írkálj. Köszi!
2011. aug. 11. 13:13
6/8 anonim válasza:
nem akarok beleszólni meg minden de a felettem lévő komikat egy ember írta:DDnem több:)amúgy kérdésedre válaszolva: próbálkoztál már castingon?:O ott visszahívnak ha kellesz ha nem meg nem hívnak.nézelődj a neten hogy mikor lesz a te városodban egy és menj el:Dhidd el egyszerűbb mint itt pár normális választ összegyűjteni:)
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod, még nem voltam, előtte meg szerettem volna kérdezni valakit, aki már volt, persze a normálisakat. A válaszomban azért írtam a külön kommentekre, mert nincs név,szóval nem tudhatom, hogy mikor ki mondja meg nekem, mit gondol :D Inkább tényleg önállósítom magam, köszönöm! : ))
2011. dec. 27. 15:23
8/8 anonim válasza:
Hozzám jöhetnél, el lennék a hajaddal:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!