Barna szemre kék, kékeszöld vagy zöld kontaktlencse?
az egyik barátnőmnek is sötét barna szemei vannak, de volt neki kék kontaktlencséje, és szépen elfedte az eredeti szemszínét.
szerintem egy optikába tudnának neked segíteni.
tuti,h van olyan ami rendesen fedi a sötét szemed,de a lencsének egy része ilyen...mert ugye a lencse közepétől számítva(egy bizonyos fokig kifelé) áttetszőnek kell lennie,hogy a szemed alkalmazkodni tudjon rendesen a fényviszonyokhoz(pl. ha a pupillád kitágul sötétben) és akkor,amikor világos van,és összeszűkül,valamennyire látszódni fog az eredeti szemszíned...nem tudom érted-e,itt egy kép: [link]
nagyítsd fel!
szóval a lencsének a külső gyűrűje olyan,h nem átlátszó...
itt van mégegy kép,ezen nem látszik annyira...a csajnak kifejezetten jól áll a szürkés...:P [link] de annyira más lett tőle,mint előtte....:/ :) ezt a környezetednek is megkell majd szoknia,ha viselni fogod!!!!:)
25L
Van normális lencse is, de tényleg nem 2 Ft.
Amúgy szerintem zöldet vegyél, mert az nem néz ki hülyén akkor sem, ha keveredik a barnával - ellentétben a kékkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!