Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Srácok! Szerintetek a barna...

Srácok! Szerintetek a barna lányok vagy a szökék szebbek?

Figyelt kérdés

a ti szemszögetekböl itélva kérném a válaszokat...

lányok a ti véleményetkre is kiváncsi vagyok:)

egy 21/L

2009. nov. 9. 10:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Sztem ez inkább arcvonások kérdése, mint hajszíné.
2009. nov. 9. 10:50
 2/14 anonim ***** válasza:
81%
Tényelg 21 évesen úgy gondolod hogy a hajszíntől függ ? :S
2009. nov. 9. 10:53
 3/14 anonim ***** válasza:
43%

Szőkén imádnak a pasik, barnán észre sem vettek. Nekem ebből egyértelmű melyik tetszik nekik jobban. Hiába mondják hogy a hajszín nem számít...

25/L

2009. nov. 9. 12:13
 4/14 anonim ***** válasza:
72%

Biztos "szőkén" is viselkedsz azért vesznek jobban észre :D

Sose voltam szőke mégsincs okom panaszra.A pasik barnán meg vörösen is észre vettek

2009. nov. 9. 12:15
 5/14 anonim válasza:

Imádom az olyan lányokat akik barnák vagy picit vörösesebbek..

Legjobb ha ki van bontva a haja és egy picit lejjebb ér a válla alá és picit hullámos vagy akár göndör!

Az a legjobb :P

2009. nov. 9. 12:40
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
A hajszín szerintem teljesen mindegy nem azért leszel szép,mert épp szőkére fested a hajad,nekem amúgy a fekete hajú lányok jönnek be,de ettől függetlenül lehet szőke,barna,vörös csak jól álljon neki. Nincs ilyen,hogy szebb,vannak csúnya szőke nők is.Nem a hajszíntől lesz valaki szép,aki csúnya az bármilyen hajszínnel csúnya marad.
2009. nov. 9. 12:44
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy egy lány tetszik-e, vagy sem, az nem kizárólag a hajszíntől függ, hanem az összképtől, vagyis attól, hogy a frizurája mennyire harmonizál az arcával és az egyéniségével. Egy déli, mediterrán karakterű (kreol bőr, sötét szem) lány ugyanolyan furcsa szőkén, mint egy északi germán vagy balti típus koromfekete hajjal.
2009. nov. 9. 12:47
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez attól függ, hogy ki milyen típus. Én pl. eredetileg is szőke hajú voltam, így nekem jobban áll a szőke---> nagyobb lesz az önbizalmam---> jobban bejövök a pasiknak.
2009. nov. 9. 15:16
 9/14 anonim ***** válasza:
A feketék :)
2009. nov. 9. 15:26
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
barna a hajam és a pasik imádnak!:D tehát a barna :D
2009. nov. 9. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!