Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szőke vagy barna? Melyik szín...

Szőke vagy barna? Melyik szín szexibb? szebbek a szőkék?

Figyelt kérdés
2009. nov. 11. 20:01
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
77%
nem a szín lehet szexi, hanem az, hogy hogyan viseled. szerintem nincs különbség.
2009. nov. 11. 20:12
 2/21 anonim ***** válasza:
69%
Barna
2009. nov. 11. 20:17
 3/21 anonim ***** válasza:
70%
Nekem eddig az a tapasztalatom, hogy a fiúk a barna hajat sexysebbnek tartják. Nekem már volt mindkettő színű hajam és azt mondták a barna jobb. Szőke hajjal bárki lehet könnyen sexy, de ha valaki barna hajjal az akkor az tényleg ütős :) Szóval szerintem egy szép barna szín szebb mint a festett szőke. Természetesebb is.
2009. nov. 11. 20:19
 4/21 anonim ***** válasza:
70%
Ezt nem írtad ide, kérdező, de a fekete haj is nagyon vadító!! áááh
2009. nov. 11. 20:23
 5/21 A kérdező kommentje:

ebben egyetértek.sztem a legnagyobb szexbombák nem is szőkék..(de érdekela közvélemény) mint például

Megan Fox: [link]

[link]

vagy

Adriana Lima: [link]

2009. nov. 11. 20:32
 6/21 A kérdező kommentje:
2009. nov. 11. 20:33
 7/21 anonim ***** válasza:
89%
szerintem ez nem a hajszíntől függ. Én a szőkét szeretem, mert az szép, de sajnos sötétbarna haj és kék szem az eredetim, így nekem az áll igazán jól.....
2009. nov. 12. 15:30
 8/21 anonim ***** válasza:
44%
Én szőke lettem, és sokkal jobb, mint barnán ^^
2009. nov. 12. 16:07
 9/21 anonim ***** válasza:
67%
Nekem eredeti hajam sötétbarna de sosem illet a sötét haj ezért muszály volt világosabbra váltaanom.Végül szőke lett, amit nagyon nem bántam meg mert nagyon baba arcom van vele :) szoval nekem a szőke vált be, de világéletemben a fekete haj tetszett, szerintem barna csak akkor szép és sexy ha a csaj is szép. Igaz ugyanugy mint a többi hajszinnél de a barna unalmas :S De nem itélek el senkit izlések és pofonok, ja és még annyit hogy azok a pasik akiknek a hajszin szamit azok csak....tudod mire kellenek a csajok !!
2009. nov. 12. 18:37
 10/21 anonim ***** válasza:
37%
jajj én nagyon szőke ellenes vagyok. Sztem kevés embernek áll jól. Én azonban a környezetemben azt látom hogy 3-4 csaj szőkéről barnára váltott mostanában. Sőt ismert emberek közül pl: Sári Évi is barna lett, Labancz Lilla is, Dundika is..Dukai regina meg hol barna hol szőke.A szőke olyan plázacicás is,és talán a bartánőim is kezdenek felnőni és kicsit megkomolyodtak és bebarnultak. Én festett csokoládébarna vagyok (eredeileg középbarna). És mindenki azt mondja hogy nagyon jól áll. Barnapárti vagyok, és a barátom is.
2009. nov. 13. 12:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!