Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy lehet ilyen testalkatot...

Hogy lehet ilyen testalkatot elérni?

Figyelt kérdés

Kb. így nézek ki : [link] lehet picivel kisebb. 162 cm vagyok és 55 kg, mivel kicsi vagyok így jobban látszik az az 55 kg.

és ilyet szeretnék: [link]

Nem tudom, hogy kezdek hozzá, és mennyi idő kell egy ilyen alakért?

Tudom nem jó kategória, de ezt nézitek a legtöbben.

2013. okt. 4. 23:15
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Akaraterővel.
2013. okt. 4. 23:25
 12/21 anonim ***** válasza:

Ja, a 6 után nem evéssel meg csak azt éred el, hogy lelassul az anyagcseréd - pont ezt nem akarod, ha fogyni akarsz.

Ilyen kérdésekkel menj inkább a sport témakörbe, ott legalább hozzáértő válaszokat fogsz kapni.

2013. okt. 4. 23:26
 13/21 anonim ***** válasza:
0%
2-es vagyok. Már miért írtam volna baromságot? Annyit valóban kihagytam, hogy sovány húsok: csirke, pulyka, hal bármikor mehet. Egyáltalán nem hülyeség a 6 óra utáni leállás. Nem véletlen hogy a seregben is, meg minden táborban 6 kor vacsora és csá....
2013. okt. 4. 23:26
 14/21 anonim ***** válasza:
Egyetlen dolog, amit mindenki elfelejt: sport. A lányok nagy része azonnal diéták után kutakodik.
2013. okt. 4. 23:28
 15/21 anonim ***** válasza:

Mert a 6 óra utáni evés csak lelassítja az anyagcserét. Már leírtam. Ha valaki fogyni akar, az a lényeg, hogy felgyorsuljon az anyagcseréje. Semmi baja nem lesz, ha 10-11kor alszik, és 8kor fehérjedús kaját vacsorázik.

A hadseregben meg mindenki nyilván profi testépítő...

2013. okt. 4. 23:31
 16/21 anonim ***** válasza:

15: ment a zöld kéz :)

2-es.

2013. okt. 4. 23:32
 17/21 anonim ***** válasza:

A sport alapvetően szükséges fogyáshoz, nélküle nem fog menni, ez 100%.

Hiába pontozol le, nagyon rosszat teszel saját magaddal a 18 óra utáni ételmegvonással, ahogy írtam, napi ötszöri étkezés kell, és nem véletlenül mondom (például a nyombél- és gyomorfekély kialakulását kockáztatod így, mert nem lesz semmi reggelig a hasadban és a gyomorsav eléggé megdolgozza a gyomorfaladat...). A többiek jól összeszedték, mit lehet, és nem szabad enni. Sok sikert és kitartást!

2013. okt. 4. 23:57
 18/21 anonim válasza:

kb ilyen étrend [link]

mellé kell sportolni is RENDSZERESEN. én a heti 2-3 ajánlom, de az legyen rendes edzés, és ne egy lassú kevés ismétlésszámú edzés, hanem egy pörgős, sok ismétléses FÁRASZTÓ edzés

2013. okt. 5. 00:02
 19/21 anonim válasza:
0%

Én múltkor olvastam egy könyvben, hogy egy csávó nem evett egy hétig .... poénból kipróbáltam és fogytam több mint 10 kilót. Arra kell ügyelni, hogy sokkal több vizet kell inni, meg néha egy kis vízzel higított gyümölcslé megengedett. Ha ezt betartod semmi bajod nem lesz. Meg utána csak fokozottan kezdj el enni és csak kevés gyümölcsöt, zöldséget különben azonnal vissza hízod! Ez egy gyors megoldás.

Ha nem akarod kínozni magad, akkor csak egyél fele annyit mindenből, mint eddig, illetve a köreteket cseréld le mindenhol salátára és mozogj sokat. Napi fél óra futás elég.

2013. okt. 5. 00:21
 20/21 anonim ***** válasza:
Kérdező,nem megsérteni akarlak,de 158 centimhez vagyok 52 kiló és vékonyabb vagyok mint amit te másodjára linkeltél....Nem elírtad?!Szerintem te inkább olyan 70 körül lehetsz.....:P
2013. okt. 5. 11:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!