Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ilyen testalkatot mennyi idő...

Ilyen testalkatot mennyi idő elérni?

Figyelt kérdés

átlagos testalkatom van, picit talán vékonyabb az átlagnál. most tömeget növelek, másfél hónapja járok kondiba.

[link] egy ilyen testalkatba mennyi idő lehet? a hasát ne nézzétek mert kockás hasat nem hiszem hogy sikerülne összehoznom.

2011. máj. 3. 10:19
 1/8 anonim ***** válasza:
Embere válogatja hogy kinek mennyi idő. De biztos nem 1-2 hónap.
2011. máj. 3. 10:30
 2/8 anonim ***** válasza:
Én is kíváncsi lennék az edzéstervére,hol lehetne utánnanézni ennek?
2011. máj. 3. 10:48
 3/8 A kérdező kommentje:
fogalmam sincs de engem is érdekelne, mert pont ilyen testalkat lenne az álom számomra
2011. máj. 3. 10:56
 4/8 anonim ***** válasza:
Genetika függő, de nem teljesen mindegy? Ha eléred ezt a szintet, úgyis még jobbat akarsz majd. Másfél hónap edzés után nem evvel kéne foglalkozni, hanem előbb megtanulni rendesen kajálni és edzeni, akkor úgyis meglátod milyen ütemben fejlődsz. Vagy ha túl sok időt mondunk, akkor abbahagyod az edzést? Ebben a sportban években mérik az eredményeket, ezt el kell fogadni.
2011. máj. 3. 14:01
 5/8 anonim ***** válasza:
ha van egy jó étrended és megtanulsz okosan edzeni és megfelelő mennyiségűt pihensz, akkor egy sovány testalkatból kb 2 év lehet.. de ez genetika... edz, kajálj jól, pihenj eleget és majd egyszer meglesz
2011. máj. 3. 14:13
 6/8 anonim ***** válasza:
néztem róla képeket és így már inkább 1-1,5 évre tippelnék
2011. máj. 3. 14:22
 7/8 anonim ***** válasza:
Kb 2 év.
2011. máj. 3. 17:47
 8/8 anonim válasza:
ha sokat dolgozol akkor 1év is elég.
2011. máj. 28. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!