Hogy lehet ilyen testalkatot elérni?
Kb. így nézek ki : [link] lehet picivel kisebb. 162 cm vagyok és 55 kg, mivel kicsi vagyok így jobban látszik az az 55 kg.
és ilyet szeretnék: [link]
Nem tudom, hogy kezdek hozzá, és mennyi idő kell egy ilyen alakért?
Tudom nem jó kategória, de ezt nézitek a legtöbben.
A hócipőm tele van ezzel a "KB." így nézek ki dologgal. Vagy rakj fel képet magadról, vagy ne kérdezd meg kérlek.
Sportolni kell, kondizni, futni járni, bármilyen aktív sport és nem étkezel este 6 után. A széndhidrátok közül kivágod az étrendedből a kenyeret, tésztát, cukrot. Helyettesítsd rizzsel, vagy párolt zöldséggel, gyümölcsökkel, müzlivel.
Időt ne kérdezz, a szervezeted, genetikád szabja meg.
Az első link egy 80kg-os minimum168-170 cm magas nő.
A második képen a lány 60kg és szintén 168-170 cm.
Szóval? miért hazudod magad 55 kg-nak?
sport és étrend (zöldség, hús)
időt nem lehet mondani, mert genetika. Bár mivel nem sokat kell leadni, így nehezen fogsz fogyni.
Biztos nincs 80 kg :)
Írtam hogy mértem kisebb, mérlegem pedig jó és én 55 vagyok :)
Ha nem tudsz normális választ adni, ne írj :)
Hőhőhőh-öhöhöhöh
Nagyot álmodtál te!
A kettes igencsak nagy butaságot írt a "müzlivel" meg az este 6 után nem evéssel.
Szálkásító diéta kell, kérdező, az étrended álljon sovány húsból, tojásból, rizsből, zöldségből, gyümölcsből. A kenyeret mellőzd, egyéb tésztaféléket szintén. Az a "müzli" meg valójában zabpehely, az mehet.
Ettől már valószínűleg önmagában fogyni fogsz, főleg, ha eddig egészségtelenül táplálkoztál.
Ha jó formát is akarsz, akkor aerob edzés és súlyzós edzés menjen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!