174 cm 48 kiló vagyok? Hogyan tudnák hízni?
Szia! Előre is köszönöm a válaszodat!
Az a helyzet hoyg ahogy leírtam, hízni szeretnék. Már így születettem és szeretném megkérdezni, h már mindig ilyen maradok, vagy van rá lehetőség hogy hízzak? Ha igen akkor mit tanácsolsz? Mit tegyek, egyek, igyak? Mikor? Mennyit? Milyen időközönként? Kérlek segíts, mert már nem bírom. :"(
Hát velem is épp ez a probléma :)
13 éves koromban bekerültem egy klinikára (de azért mert nem ettem pszihés okok miatt) mert 150cm voltam és 26kg! Aztán nekikezdtem enni már itthon is...teltek múltak a hónapok, azóta már majdnem 2 év eltelt és nőtem is és híztam is :) (igaz, ez még nagyon minimális...), 164cm vagyok kb. és 40 kg. Már nem is nagyon figyelem mennyit eszek, és mikor ezért az utóbbi időben csak egy helyben állok...de sebaj..(: Na de térjünk a lényegre.
Kalóriában gazdag ételeket kell enni, napi 5x. Tápláló, szénhidrátban gazdag ételeket...és mézes kenyeret. (: Én egy gyógyszert is szedek hízásra (nem káros és fölösleges gyógyszerről van szó, én nem érzek mellékhatásokat és lehet tőle hízni), Peritol a neve. Korábban Béres cseppel is próbálkoztam de attól nem híztam (de legalább vitaminokhoz jutottam). Szóval kitartónak kell lenni, én is nehéz eset vagyok, az Istenért sem tudok hízni! Eltelt majdnem 2 év és még csak 14kg-ot sikerült felszednem..
Sikeres hízókúrát! (: És légy kitartó!
ha vagy már elég idős....néha egy kis pohár vörösbor.Meg olyan fűszerek esetleg gyógynövények amik étvágyhozók.
És a stresszel hogy állsz???mert az se mindegy.
Sport és rengeteg vitamin, meg mindenféle zsírosabb kaja!
Ajánlom Neked, hogy mondjuk néha kocogj, és reggelit csak keveset egyél, inkább délután egyél sokat és sokszor, mindig legyen nálad valami amit eszegethetsz! ha arról van szó, akkor szedj polyvitaplexet, vagy valami hasonló vitaminkészítményt, ami fokozza az étvágyat.
De ajánlom, hogy menj el orvoshoz, mert lehet valami probléma is a háttérben. Én 170 cm vagyok és 35 kilóra fogytam le pár éve...mint utóbb kiderült lisztérzékeny lettem és minden vitamin kiürült belőlem.
Ha annyi idős vagy, akkor esetleg a fogamzásgátló is hathat.
Ohh köszönöm a válaszokat, nagyon rendesek vagytok. (: A Béres-cseppet én is szedtem, de semmi.:D Csokiból sosincs hiány. :D Még 1x nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
am 17/L
ne egyél szemét zsíros kaját amit az előző javasolt! ez hülyeség, csak rontana az eü állapotodon, egészséges étkezés!
és nem hízni kell, nem háj kell rád hanem kicsit erősíts !
sportolj és akkor izmasodsz kvázi: megnőnek kicsit a méreteid és formásabb alakod lesz:) hajrá!!
én is ilyen vagyok. szerintem örülj neki. régen én is rühelltem hogy ilyen vagyok kb mindenhol én voltam a legvékonyabb. ez vmi genetikai korlátozás ami nem nagyon engedi hogy több cucc menjen rád mint amennyire szükséged van, hiába eszel mint az állat ki fogod wczni magadból, vagy ha sportolsz elégeted. de amúgy ez lenne a normális, nem? csillagharcos gének :O
izomra viszont tudsz hízni, rohadt kemény edzéssel és rohadt sok kajával, és ahogy írta már vki ne hallgass ezekre, ha sok szemétkaját eszel akkor se fogsz nagyon hízni, max tönkre teszed magad.
minőségi kaja kell: fehér husi, hal, rizs, zöldség, gyümölcs, sok víz. persze ehetsz zsíros kajákat emellett, rád nem valószínű hogy hatással lesz, max egy kis pocak, de azt is nagyon könnyű eltüntetni (legalábbis nálam így van)
és napi 4-5-6 alkalommal egyél, inkább kicsit mint nagyot, de azért próbálj meg minél többet
Szia!
Nem olvastam végig amiket írtak neked, inkább leírom hogy én 1 év alatt hogy híztam 10 kilót!
Először is, olvasd el a nlcafe.hu oldalon a hízzunk együtt című topikot. Egy este el kezdtem ezt olvasni majd követtem az utasításokat.
Ha lusta vagy elolvasni, leírom neked hogy én mit csináltam, bár azért ajánlom az olvasást mert abból erőt meríthetsz magadnak!
2 óránként ettem mindig annyit, hogy éreztem, szétpukkanok.. vegyél lenmagpehlyhet, és mindennap egyél meg egy joghurtot de úgy, hogy 2 kanál pelyhet belekeversz a joghurtba. Ez a pehely arra jó, hogy meghozza az étvágyadat, utána mindig farkas éhes leszel, de ne feledd azt, hogy a 2 órát tartsd be és mindennap akkor egyél!!! tehát én ajánlom a 10 órát, 12, 14, 16, 18, és 20 órát
de volt hogy még reggel 8kor is ettem :D Suliba volt olyan is hogy 5 szendvicset elvittem olyan éhes voltam. Fontos még hogy igyál sokat, szerintem a víz a legjobb, a sima csapvíz!!! én így kevesebb mint 1 év alatt híztam 8 kilót. Pedig nem vagyok hízásra hajlamos, régebben is akartam mindig hízni de nem tudtam :( és azért nem valószínüleg mert rendszertelenül ettem. De hidd el hogy fontos hogy mindennap ugyanabban az időpontban egyél!! ha van még kérdésed írj:)
SAjna túl sok mindent nem tehetsz.
Én terhesség alatt rengeteget híztam, aztán úgy lemnetek a kilók mint a huzat.
Hiába zabáltam nem maradt meg rajtam semmi.Most, közel az ötvenhez, ha akarok ha nem hízok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!