Nem vagyok megelégedve a testemmel. Hízni szeretnék 5 kilót. A melleim is 70/A-sak. Mit lehetne csinálni?
En mar lassan 30 vagyok es meg mindig ez a problemam, sot, minel idosebb vagyok, annal vekonyabb.
A hizokura abban a formaban amit leirtal nagyon nem jo, bar te meg 17 eves vagy csak, lehet, hogy maskepp reagalna a szervezeted, de ha en ilyen etelekkel kezdenem magam felhizlalni, akkor az haj formaban jonne fel a combomra, derekamra, karomra, a cicim alig none, viszont garantaltan narancsboros lennek egybol, sot, pattanasos is.
En most ugy szedtem fel 3-4 kilot kb 3 honap alatt, hogy elkezdtem izomerosito edzeseket csinalni, noi alakformalo tornakat. Heti 5-6 alkalommal kb 20-40 perc. A cicim nem nott (nem is fog, szultem mar ket gyereket, akkor sem nott, pedig akkor a hormonok miatt elvileg kellett volna), viszont a fenekem szep kerek, kemeny, a combom is nagyon formas lett, a hasam sem csak siman lapos, hanem szepen izmosodik es a karom sem palcika mar.
A feherjefogyasztast noveltem, de nem eszek direkt egeszsegtelen, hizlalo eteleket.
ez a kislány eleget eszik a mellnöveléshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!