S. O. S. hogyan tudnék hízni?
sok,kalóriadús kaja(pl:csoki,süti,zsíros kaják),semmi testmozgás,ha választanod kell h gyalog menj v busszal/villamossal/autóval/bármilyen járművel akk a járművet válaszd...nézz sok-sok filmet a gépen/tv-ben és közben nassolj(pl:pattogatott kukoricát,sütit,csokit,vmi gyorskaját,ilyesmit)
én meg fogyni szeretnék...nem szoktam olyat csinálni, amiket leírtam,egyszerűen mégse megy:/ úgyh megértelek:(
14/L
Olyan ételeket egyél, amelyekben sok a kalória, de egészségesek! Nem az a jó hízókúra, ha egy csomó édességet, zsíros ételeket meg gyorskaját eszel. Sok szénhidrátot fogyassz. Az is segíthet, ha minden este megeszel egy pohár tejfölt kenyérrel.
Az sem jó, ha nem mozogsz semmit, mert az egészségtelen. Mozogj nyugodtan, de próbálj mindig egy kicsivel többet enni. Inkább többször egyél keveset (mondjuk napi 5-6-szor).
Utolsó vagyok, a magas homlok meg nem gáz. Nézd meg, Zimány Lindának is magas, mégse mondja rá senki, hogy csúnya.
Nem hülyeség a napi többszöri étkezés. Én anorexiás voltam, és a kórházban is így csinálták, még pótvacsorát is kaptunk.
Így többet tudsz enni, mintha csak reggeli-ebéd-vacsorát ennél. Akkor egy idő után úgy érzed, tele vagy és nem fér több beléd.
ha ilyen a genetikád, akkor sajnálom nem igazán tudsz vele mit kezdeni... én is már 14 éves korom óta hízni akarok, ugyanazok a paramétereink, csak 4 centivel magasabb vagyok. :D jól vagy így, szard le ha beszólnak (engem anyám már 5 éve ezzel piszkál). de most komolyan. szerintem örüljünk neki hogy ekkorák vagyunk, 177 centivel nem néznénk ki valami jól ilyen súllyal! még egy vígasztaló ok: fogsz még asszonyosodni is!
a hajadra meg csak annyi h próbáld meg akkor magadnak vágni, köztudott hogy a fodrászok nem tudnak normális frufrut vágni. :D
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!