Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » S. O. S. hogyan tudnék hízni?

S. O. S. hogyan tudnék hízni?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok 160 cm,és 47 kg. Szeretnék hízni,mert nagyon idegesítő,hogy lötyög rajtam a nadrág. Már többen is mondták hogy : úrsiten milyen vékony vagy. Pedig eszek rendesen de nem hízok. Max le is megy 2 nap alatt. Ráadásul elég magas a homlokom,6 cm,és ez is nagyon bánt,mert ezen röhögnek a hátam mögött. Van frufrum,de a fodrász mindig elb*ssza...
2011. júl. 2. 17:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
80%
Ez alkati kérdés.Nem tudom én biztos minden nap ennék sütiket meg csokit :)
2011. júl. 2. 17:05
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
sztem ne hízz hanem maradj ilyen és a frizurádon változtass. !! ha úgy nem tetszik. és igen igaza volt az 1. válaszolónak h alkati kérdés, mert lehet ha híznál nagyjából akkor is ilyen alakod lenne mint most. Tegyél fel egy képet sztem és akkor többen tudnak válaszolni. Mert képpel másabb.
2011. júl. 2. 17:18
 3/11 anonim ***** válasza:
29%

sok,kalóriadús kaja(pl:csoki,süti,zsíros kaják),semmi testmozgás,ha választanod kell h gyalog menj v busszal/villamossal/autóval/bármilyen járművel akk a járművet válaszd...nézz sok-sok filmet a gépen/tv-ben és közben nassolj(pl:pattogatott kukoricát,sütit,csokit,vmi gyorskaját,ilyesmit)

én meg fogyni szeretnék...nem szoktam olyat csinálni, amiket leírtam,egyszerűen mégse megy:/ úgyh megértelek:(

14/L

2011. júl. 2. 18:17
 4/11 anonim ***** válasza:

Olyan ételeket egyél, amelyekben sok a kalória, de egészségesek! Nem az a jó hízókúra, ha egy csomó édességet, zsíros ételeket meg gyorskaját eszel. Sok szénhidrátot fogyassz. Az is segíthet, ha minden este megeszel egy pohár tejfölt kenyérrel.

Az sem jó, ha nem mozogsz semmit, mert az egészségtelen. Mozogj nyugodtan, de próbálj mindig egy kicsivel többet enni. Inkább többször egyél keveset (mondjuk napi 5-6-szor).

2011. júl. 2. 18:23
 5/11 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok, a magas homlok meg nem gáz. Nézd meg, Zimány Lindának is magas, mégse mondja rá senki, hogy csúnya.

[link]

2011. júl. 2. 18:25
 6/11 anonim ***** válasza:
38%
a napi 5-6 étkezést felejtsd el! azt a fogyókúrázóknak/fogyni vágyóknak szokták ajánlani! egyél több zsírosat,édességet ilyesmit,de ne csak azokat!
2011. júl. 2. 18:29
 7/11 anonim ***** válasza:

Nem hülyeség a napi többszöri étkezés. Én anorexiás voltam, és a kórházban is így csinálták, még pótvacsorát is kaptunk.

Így többet tudsz enni, mintha csak reggeli-ebéd-vacsorát ennél. Akkor egy idő után úgy érzed, tele vagy és nem fér több beléd.

2011. júl. 2. 18:38
 8/11 anonim ***** válasza:
73%

ha ilyen a genetikád, akkor sajnálom nem igazán tudsz vele mit kezdeni... én is már 14 éves korom óta hízni akarok, ugyanazok a paramétereink, csak 4 centivel magasabb vagyok. :D jól vagy így, szard le ha beszólnak (engem anyám már 5 éve ezzel piszkál). de most komolyan. szerintem örüljünk neki hogy ekkorák vagyunk, 177 centivel nem néznénk ki valami jól ilyen súllyal! még egy vígasztaló ok: fogsz még asszonyosodni is!

a hajadra meg csak annyi h próbáld meg akkor magadnak vágni, köztudott hogy a fodrászok nem tudnak normális frufrut vágni. :D

19/L

2011. júl. 2. 19:10
 9/11 A kérdező kommentje:

[link] - én vagyok a fekete ujjatlan fölsős.

[link]

[link]

és köszönöm aki válaszolt :)

2011. júl. 4. 07:53
 10/11 anonim ***** válasza:
sztem nem vagyok nagyon sovány. szerintem pont normális vagy :)
2011. júl. 4. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!