Hogyan tudnék gyorsan hízni pár kilót?
Figyelt kérdés
Mert az a gondom hogy bármennyit eszek nem hízok.
15/L
2011. jún. 25. 20:11
1/8 anonim válasza:
egyél annyit amennyi csak beléd fér...
2/8 anonim válasza:
én is 15 kiló vagyok..s 165 cm er és 45 kg..az nagyon kicsi szerintem ..én is hízó kúrán vagyok..próbálok minél többet enni..s minden nap előveszem azt a q mérleget de semmi..még..csak max egy kiló ha akkor ettem..neked hogy megy?
3/8 anonim válasza:
előző vagyok:)) 15 éves akart lenni:))
4/8 anonim válasza:
Adok én nektek szívesen fejenként 5-5 kg elég lesz?:))
17/L
5/8 anonim válasza:
szia!
egyik barátnőm is hízó kúrára fogta magát szerencsére még csak 1 hete csinálja szval én nem látok még rajta semmi változást de ennek idő kell ő naponta 7x eszik
reggeli,tízórai,ebéd,elő-uzsonna,uzsonna,vacsora,utó-vacsora,
reggelire ebédre meg vacsorára annyit eszik ami csak belé fér
tízóraira meg uzsira valamilyen szendvicset vagy valami apróságot
elő-uzsira meg utóvacsira inkább nasit eszik pl. mogyoró,szotyi,tökmag,keksz vagy valami hasonlót
remélem segítettem valamit
6/8 anonim válasza:
ma :10:27-es vagyok az lemaradt hogyha szereted a rostos üdítőket akkor abból fogyassz sokat .... sajnos az is hízlal ha nem is nagyon de besegít
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat:) De az a baj hogy én nem tudok sokat enni mert egyszerűen nem kell...az miért lehetséges? Amúgy 160 cm 44 kg vagyok:)
2011. jún. 26. 22:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!