Hogyan tudnék hízni gyorsan?
sok eddigi baromság helyett
intenzív sport, bringázás, konditermi edzés
fehérjedús étkezés
és orvosi kivizsgálás, hogy megnézzék van-e egészségügyi oka a soványságodnak
28 éves vagyok, 165 cm és 49 kg. És 4 hónapja szültem. Ez genetika. Én is hízni akartam örök életemben, de soha nem ment. Az 50kg nekem mindig álomhatár volt, csak én alulról szerettem volna elérni. Mikor a kislányomat vártam sikerült is, de nem tartott sokáig.
Én is sokszor szedtem Béres-cseppet meg B6 vitamint, de az sem használt. Az étvágyam megnőtt tőle, többet ettem, de ezzel egyenes arányban többet is jártam WC-re.
Mára elfogadtam, hogy ilyen alkat vagyok és örülök annak, hogy bármit megehetek.
Én is ilyen gonddal küzdök, bár én 169 cm vagyok, 51 kg de elég erős a csontozatom szóval nagyon vékonynak is látszom. Életemben egyszer voltam 58 kg, egyetem első évében, elkerültem otthonról, semmi értelmes kaja, csak mekibe járás heti több alkalommal... de ez csak zsír volt sajna. Én feladtam, már kezdek beletörődni hogy nem fogok megváltozni.
Egyébként ami elvileg alap:
- napi többszöri étkezés (4-5 legalább), nem az a lényeg, hogy egyszerre sokat, inkább arányosan elosztva (ez egyébként aranyszabály hízásnál meg fogyásnál is)
- sport: szintén elengedhetetlen
- sok fehérje, hogy izom épüljön rád.
Most így hirtelen ennyi jutott eszembe:)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!