Hogyan tudnék hízni, gyorsan, legalább 8-10 kg-ot?
Mindig vékony voltál? Van valami betegséged?
Mennyit szoktál enni és miket? Nem mindegy mi az oka a soványságnak.Ha nem vagy hízásra hajlamos nem tudsz ennyit hízni,legalább is rövid időn belül.
Én 29 éves vagyok,de 47kg-tól még nem voltam több csak amikor kismama voltam.9hónap alatt 15kg híztam akkor,de utána 19 ment le. 170cm vagyok én is.
Nagy vágyam nekem is a hízás,de már lemondtam róla.
Sok sikert hozzá!
nehéz dolog, mert ha úgy hízol, h plötty leszel, az nem szép.
egyébként meg sportolj. nagyon fiatal vagy még, 22-24 éves korodra majd megemberesedsz. nekem volt egy pasim, aki 18 évesen 60 kilós kis cingár fütyi volt :D aztán 24-25 éves korára 80kilós, ember formájú srác lett.
a lényeg, h minőségi kajákat egyél, nem pedig a sok értéktelen zsír meg tészta. fehérje, jófajta szánhidrát.
az is lehet, h szikár alkatú maradsz. ilyen pasit is ismerek. ha ránézel azt gondolnád, h elfújja a szél, közben meg engem emelget, aki 80kg vagyok, és egyszer úgy megszorította a karomat, h bekékült :D haragudtam rá nagyon. az a baj, ha iszik, nem lehet vele bírni :D
amúgy jár a csávó boxolni, futni, bringázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!