Hogyan tudnék gyorsan hízni, gyarapodni?
Cachexiás vagyok, 47 kg, 183 cm, ffi. Hasnyálmirigy-gyulladás miatt fogytam le ilyen drasztikusan. Lényeges lenne, hogy minél többet hízzak, de a hasnyálmirigy miatt szigorú diétán kell élnem. Napi max 40 g zsír és 80 g fehérje az engedélyezett. Szénhidrát mehet, ami befér, de nem tudok kilószámra krumplit, tésztát, rizst enni. Bizonyos zöldségektől-gyümölcsöktől egy másik betegségből kifolyólag vagyok eltiltva.
Naponta 3× iszom teljes értékű tápszert is, de sehogy sem akar egy deka megmaradni rajtam.
Valaki, aki hasonló cipőben van, dobjon meg néhány tippel!
tömegnövelő tápkieg (vigyázz fehérje)
enni meg kell, minden embernek aki tömegelni akar, hízni, vagy hasonló, nem kívánság kérdése.
pontosan rizs, kenyér, végülis sütik.. :) áhh hogy ilyet írok. de lényeg hogy napi 5-6 étkezésben kegyetlenül tömd magad!
Erős dózisú mutlivitamin+B komplex, mindjárt lesz étvágyad.
Ezekért ne a patikába menj, mert ott patkányoknak való dózis van.
Köszi az eddigieket. Sütemények kilőve, mind tele van zsírral, a zsír meg nekem méreg.
Igazság szerint eléggé étvágytalan vagyok. A hasnyálmirigy-gyulladás mellett sok egyéb emésztőrendszeri bajom is van, rekeszsérv+reflux, ami miatt folyamatosan ég a gyomrom, ezért savlekötőket szedek, amelyek cserébe viszont felszívódási zavarokat okoznak, tehát ördögi kör. Iszom a teljes értékű tápszereket, de minél többet eszek, annál inkább ég a gyomrom, emiatt szednem kell a savlekötőt, emiatt meg nem szívódik fel a tápanyag. Még a vitamin se.
Múlt héten voltam laborban, majdnem az összes tápanyag ki van ürülve a szervezetemből, vagyis az alsó határt súrolja.
Ezek miatt a gyomorégések miatt sem lehet terhelni a gyomrot, tehát sosem ehetem degeszre magam, még pucér kenyérből sem. Igyekszem keveset mozogni, a lakásban mindössze a szoba és a fürdő között ingázok, no meg a konyha. Ennyi a mozgás, hogy minél kevesebb kalóriát égessek, de nem is bírok többet.
miért ég a gyomrod?
a többi betegség mellett ezt találtam kritikusnak, ha ez nem lennen jobb lehetne (savlekötők elhagyásával) az emésztésed hatékonysága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!