Hizni is szeretnék de leginkább szélesedni. Vmi tipp?
Nagyon keskeny a válam és a csipőm is.. vmi torna gyakorlattal el lehet érni h szélesebb legyek ??
23L
ma 12:18
Nem jobban, mint te...
Nem értem, hogy ha valakinek valami probléma, ami másnak mondjuk nem az, akkor miért kell 1ből neki esni.
Én is hasonlóan voltam, ráadásul otthon agyon szekáltak,
hogy sovány vagyok. Alakom nekem is volt/van, csípőm nem volt, de 25 éves korom után ez is megváltozott, szerintem nálad is így lesz.
Egyél rendszeresen és mozogj a saját kedvedre, szerintem érdemes vitamint szedni, Béres Activalt/Centrumot. Így biztos, hogy egészséges maradsz/leszel, ez a lényeg. A többi adottság. 30 vagyok, és a legtöbb (szinte az összes) nő ismerősöm fogyókúrázik, én meg ehetek bármit!
És, őszintén szólva, elég jó srácoknak szoktam tetszeni! A lécet most is alulról verem, 168 cm 53 kg, de ha őszinte vagyok, teljesen egészséges vagyok, bármit ehetek, csak mozognom kell!
Vannak kövér fittek és sovány tunyák is,szerintem te az utóbbihoz tartozol(már bocs)!!
Sportolj sokat,főként egyél de szerintem még fog alakulni az alakod:D
sportal tejesen át tudod formálni az egész tested:)Sok szerencsét,a hizáshoz
Üdv:Feri 24/F
A hízni vágyók gyakran hajlamosak szem elől téveszteni, hogy az extra kilók nem mindegy, milyen módszerrel és áron rakódnak rájuk. A legtöbb esetben csak az a cél lebeg szemeik előtt, hogy a mérleg végre nagyobb számot mutasson, pedig a türelem, az eltökéltség és az egészséges táplálkozás ugyanolyan fontosságú a siker érdekében.
A fogyókúrával ellentétben nem számít igazán felkapott témának, ám ettől még széles tömegeket érint a hízókúra. A plusz kilókat leadni képtelenek most bizonyára nagyot legyintenek, ám közel sem kisebb feladat egészségesen hízni pár kilót, mint ugyanannyit leadni.
REmélem tudtam
segiteni egy kedves doktornéni:)
Feri 24/F
Ez a párosítás igen jól hangzik....:-P
oh köszönöm..de a párositás mellett az is ott van hogy "is"..tehát vannak ilyenek is de lehet kövér tunya és sovány fitt vagy normál alkatu is:D
Feri/24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!