A 90 60 90 a biológiailag normális testalkatot jelzi, vagy a modellvilágban lévő normákat? Szóval ez az egészséges normális vagy csak a szép?
Figyelt kérdés
2009. nov. 7. 22:19
11/15 anonim válasza:
hát nekem ebből csak a derék stimmel(83-60-85), de szerintem egészséges lehet a 90-60-90
12/15 anonim válasza:
De létezik ilyen, nem csak gyártani lehet :P A derekam 60 cm, a mellem meg 91-92 :P
13/15 anonim válasza:
utolsó!:) pont itt jártam véletlen ma amúgy nekem is hajszál pontosan azok a méreteim,mint Neked:)! jó gének mindig mondom a szüleimnek;)
14/15 anonim válasza:
csak annyi,hogy nekem még a csípőm is 90:)
15/15 anonim válasza:
Utolsó:D Nekem 89 kb a csípőm, de azért, mert direkt erősítek a fenekemre, így gömbölyű, amúgy lapos lenne:/ És akkor persze kisebb lenne gondolom a csípőm ennél is, de hát, én nem modell akarok lenni, hanem vonzó a férfiaknak:D Illetve pontosabban most már csak a barátomnak:P Amúgy én sokkal aránytalanabb voltam ducibban, most hogy leadtam 10 kilót lettek ilyen arányos méreteim:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!