Ez csak egy eltorzult ideál, amit akkor állítottak fel, mikor még hordtak fűzőt, mert ezt az alakot csak "gyártani" lehet.
2009. nov. 7. 22:25
2/15 anonim válasza:
igazából a modelleknek sincs ilyen alakja, mert akinek ilyen vékony a dereka, annak nincs ekkora melle.. Tehát a modellek általában 82-60-90 körül vannak. mert ugye ha vékonyra fogyasztják magukat akkor a cici is sokkal kisebb lesz. Szóval ezt tényleg csak csinálni lehet (persze azért nyilván van egy két genetikai "tökély"), tehát ha a nagyobb mell van meg, akkor fűző, ha a vékony derék akkor szilikon.
2009. nov. 8. 02:27
3/15 anonim válasza:
második válaszolónak: a modelleknek a 90-es csípő nagyon széles. egy átlagos modell 84-62-86
2009. nov. 8. 11:26
4/15 anonim válasza:
Ez az úgy mondd női vágy! Mindenki ilyen szeretne lenni!
Hát de én megvagyok elégedve az én 91 75 95ös méretemmel. Lehet mások szerint disznó vagyok de nekem így tetszik ahogy vagyok! :)
2009. nov. 8. 11:52
5/15 anonim válasza:
második válaszoló azt írta,hogy nem létezik..itt vagyok rá,mint élő példány:)
89-60-89es méretemmel.vékony a derekam és nagy a cicim,igen ez LÉTEZIK!persze nagyon ritka!
2009. nov. 8. 12:30
6/15 anonim válasza:
a 90-60-90 az igazából egyikse :)
a modelleknek nincs ekkora csípőjük, ha ekkora lenne fogyókúrára fognák őket. és a mellük is csak ritkán ekkora.
a biológiai testalkat sem ilyen, mert biológiailag a 60as derékhoz nemtársulna 90-es mell és csípőméret.
ez a 90-60-90 ezcsakegy kitalált "jónő" adat.
2009. nov. 9. 02:50
7/15 anonim válasza:
Ez csak egy kitalált szám szerintem is , mivel én elég alacsony vagyok és régebben amikor még 40 kiló voltam, akkor sem volt 60 cm a derekam, pedig tényleg vékony derekú vagyok! Bár lehet, hogy létezik, csak meglepő, hogy akkor az milyen pici lehet ...
2009. nov. 9. 12:14
8/15 anonim válasza:
Mármint a dereka annak az illetőnek akinek valóban 60 cm.
2009. nov. 9. 12:15
9/15 anonim válasza:
ötödik válaszoló vagyok,és igen pici a derekam nagyon(60 cm) és hozza 89-89 párosul,mégsem csúnya és nem néz ki idétlenül.de sztem a szélesebb csípő sokkal szebb.hát mindnekinek a másé kell:D 17/L
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!