LÁNYOK véleményezzetek hajrá. Mennyire rossz vagy jó?
Sziasztok 20 éves vagyok. És egyik haverommal olvasgattuk így skype közben a gyakorikérdéseket és mondta hogy dobjunk fel egy kérdést. Megkérdeztem hogy milyet és a válasza rögtön az volt hogy : Kérjünk véleményeket magunkrol. Szóval hajrá.:D Én felraktam az enyémet várom az övét is :D Aztán holnap délután majd jókat nevetünk a kommenteken.:D
UI: Mivel tudom hogy itt sok a "vicces" kommentelő leszögezem előre hogy csak akkor írj kommentet kedves férfi egyén hogyha csatolsz hozzá képet és tényleg te olyan űberkirály felülmulhatatlan isten vagy! : ) Köszönöm.
Ezt muszáj volt:D Ahogy a képeket nézegettem találtam egy ősrégi fotót is : )
Nem tudom miért kell rögtön leszólni attól, hogy jól néz ki. Féltékenyek vagytok, mert ti esetleg nem??
Tapasztalatból mondom, hogy nem külső alapján kell ítélni.
Volt egy pasi, ilyesmi mint ő. Így stílusra, külsőre, minden..
nagyon megtetszett, randiztunk is, de egy nagyképű hülyegyereknek gondoltam, akinek csak a külseje van és semmi más.
Aztán rájöttem 2 hét járás után, hogy mennyire más, mert a belseje ugyanolyan értékes, mint a külseje..sőt..sokkal jobban. (Megjegyzem h azóta több mint egy éve együtt vagyunk :DD)
Szóval abból ne ítéljetek hogy tud öltözködni. Ha nem így nézne ki és felteszi ide a képeit, akkor leszóljátok h csöves és csúnya..
Követi a divatot, nagyképűnek tűnik- de közel sem biztos, hogy az. :)
Nagyon szép szemed van, és amikor borostás vagy akkor tetszel is, de nem az a típus vagy akivel járnék. Kicsit mintha önbizalom túltengésed lenne, ami nekem nem jön be, bár lehet, hogy ha megismernélek, akkor más lenne a véleményem.
Egy jó tanács, bár tuti, hogy nincs szükséged rá, de szerintem ne akarj ennyire dicsekedni, mert emiatt nem tisztelni fognak, hanem csak még jobban rád ugrik a nép.
Ez a szöveg, hogy Te hogy mennyit kerestél és a fogalmazásmódod.... Uuu nagyon kemény! Száll le a magasból apukám!
Külsőd - nem rossz, de a férfitól még messze vagy. Egy divatmajmoló kisfiúcska vagy csak még.
28/N
Tisztan leolvashato a valaszokbol: a csitriknek nedvesedik a bugyi, a noket meg a hideg razza ki egy ilyen izetol.
Ajanlott vegigolvasni milyen stilusban ir az illeto, sokat elmond milyen ember lehet...
Ne haragudj már meg, de azzal jössz itt, hogy hány évesen mennyi pénzt tudtál összekeresni, meg hogy mennyit bulizol, és erre vagy büszke?
Ez a megnyilvánulás szerintem minden értelmes ember számára visszataszító, és nem éppen az intelligenciádat hirdeti. Csak gratulálni tudok neked, hogy ennyit fogtál fel az életből, hogy az a valaki, akinek nagyobb az üzleti érzéke, meg sok a pénze. Kit érdekel, én inkább az értelmes fiúk közül válogatnék, akárhogyan is néznél ki... Egyébként meg, ha már megkérdezted, nem vagyok tőled elájulva külsőre sem. Ez a majom stílus nagyon nem jön be.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!