Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » LÁNYOK véleményezzetek hajrá....

LÁNYOK véleményezzetek hajrá. Mennyire rossz vagy jó?

Figyelt kérdés

Sziasztok 20 éves vagyok. És egyik haverommal olvasgattuk így skype közben a gyakorikérdéseket és mondta hogy dobjunk fel egy kérdést. Megkérdeztem hogy milyet és a válasza rögtön az volt hogy : Kérjünk véleményeket magunkrol. Szóval hajrá.:D Én felraktam az enyémet várom az övét is :D Aztán holnap délután majd jókat nevetünk a kommenteken.:D

UI: Mivel tudom hogy itt sok a "vicces" kommentelő leszögezem előre hogy csak akkor írj kommentet kedves férfi egyén hogyha csatolsz hozzá képet és tényleg te olyan űberkirály felülmulhatatlan isten vagy! : ) Köszönöm.

[link]

[link]

[link]

[link]

Ezt muszáj volt:D Ahogy a képeket nézegettem találtam egy ősrégi fotót is : )

[link]

2013. szept. 24. 22:58
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
100%

Aki régóta gyakorizik az már látta egy párszor ezt a csicskát:D

Egyszer a nő nevében írta ki ezt a kérdést ezekkel a képekkel ahol meg arról áradozott milyen helyes csávó XDDDD

2013. szept. 24. 23:06
 12/46 anonim ***** válasza:

XD

[link]

2013. szept. 24. 23:07
 13/46 A kérdező kommentje:
Engem itt látni ?:D Na arra kíváncsi lennék légszives egy linket adj vagy bármit is : ) Legalább egy print mert én ezt így nem hiszem el. :D Ha meg mégis cska láttál itt akkor lehet valaki feltett rólam egy átkozott kérdést?:D Én pl ma tudtma meg hogy van youtube on video is rólam amikor nem is tudtam róla ha kell belinkelem :D Szóval ezer% hogy én nem tettem fel kérdést..:D Miért is tennék én tudom a határaimat : )
2013. szept. 24. 23:08
 14/46 anonim válasza:

mellbimbópóló jeeee :D

a gyikes oltogatók viszont nem fognak írni, ha már ilyen nyíltan előre kihívtad őket ellened :/

2013. szept. 24. 23:08
 15/46 anonim ***** válasza:
100%
15 év sereg kispajtás. Te a metroszex kinézeteden kívül mit tettél le az asztalra?
2013. szept. 24. 23:11
 16/46 A kérdező kommentje:

Hogy mit tettem le ? : )

Na akkor elmesélek egy két dolgot tesi.:D

15 éveseket írtál rögtön előre megsugom neked 15 évesen már olyan üzleti érzékem volt hogy az interneten és az intereten lévő hülye embereket kihasználva kerestem közel 450 ezer FT-t ja 15 évesen meséld el légyszi tencsi neked mennyi a havi béred?:D értem okés... köszi hogy írtál.. mehetsz is tovább.. Aztán fogadjunk azt hiszed hogy egy retard kis kölyök vagyok aki még dolgozni se bír megsugom neked hogy pl 17 évesen egy gyárban dolgoztam és 16 óráztam aztán másnap Miskolc egyetemi napok. hopp bulizás aztán vissza 16 órázni.. jaaa értem kíváncsi vagyok hol estél volna össze.. Hmm.. Volt 2 éves kapcsoaltom is és egy 7 hónapos is sokat tanultam belőle kíváncsi lennék arra is veled melyik nő bírná eddig. Na nézzük tovább...:D

19 éves koromba egy honap alatt huztam össze 400+ezret egy kis hülyeségből. Hopp megint üzlet és TELJESEN LEGÁLIS! : ) Pár óra alatt felmentem pestre haverommal 2 nap apartman és buliztunk 4 hét alatt elfogyott 4 buli... ÉS nem sajnáltam kiadni rá a pénzt tudod miért? Mert tudom hogy én igenis bármikor megcsinálom azt hogy legyen egy paszív jövdelmem tudod mi az? amikor csak ülsz és folyik be a pénz.. Az ember csak akkor lehet sikeres ha van egy ilyen fix passzív jövedelme.. Mesélhetnék még más dolgokrol is de felesleges vagy elhiszed vagy sem :D a többit meg nagyívben..:D

2013. szept. 24. 23:15
 17/46 anonim ***** válasza:
100%
#16: OMG BA..KI OLYAN AKAROK LENNI MINT TE!!!!!4
2013. szept. 24. 23:18
 18/46 anonim ***** válasza:
80%

mekkora egy csicska vagyXD és a legviccesebb hogy te erre büszke is vagy:D

úgy összeraknálak hogy fogad nem maradna, na de mindjárt jön egy újabb kamu duma hogy te karatéztál 53 évig és keményebb vagy:D na de meghagyom neked te kis fotelszenszei, azoknak a kreténeknek mint amilyen te vagy ott király lehetsz, de itt szerintem csak röhög rajtad mindenki :D

2013. szept. 24. 23:19
 19/46 anonim ***** válasza:
13%
10/10. Nem csak a stílusod van rendben szerintem, hanem még intelligensnek is tűnsz!(a válaszaid alapján):)
2013. szept. 24. 23:20
 20/46 anonim ***** válasza:
100%
TANÍTS MESTER!!!!!!!
2013. szept. 24. 23:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!