LÁNYOK véleményezzetek hajrá. Mennyire rossz vagy jó?
Sziasztok 20 éves vagyok. És egyik haverommal olvasgattuk így skype közben a gyakorikérdéseket és mondta hogy dobjunk fel egy kérdést. Megkérdeztem hogy milyet és a válasza rögtön az volt hogy : Kérjünk véleményeket magunkrol. Szóval hajrá.:D Én felraktam az enyémet várom az övét is :D Aztán holnap délután majd jókat nevetünk a kommenteken.:D
UI: Mivel tudom hogy itt sok a "vicces" kommentelő leszögezem előre hogy csak akkor írj kommentet kedves férfi egyén hogyha csatolsz hozzá képet és tényleg te olyan űberkirály felülmulhatatlan isten vagy! : ) Köszönöm.
Ezt muszáj volt:D Ahogy a képeket nézegettem találtam egy ősrégi fotót is : )
Azt irtam 15 evet szolgaltam a seregben te szerencsetlen gyoker...
Ha netan tok veletlenul elgazolnalak, szerintem visszatolatnek ... ketszer haromszor...
Jó a csaj szemüvege az első fotón , hol vette? de most komolyan
rólad meg annyit, hogy felejtsd el ezt a előre taréj fazont...
Helyes vagy, van önbizalmad, két lábbal állsz a földön. Abszolút szimpatikus. Aki legalább a válaszom első mondatával nem ért egyet, az valószínűleg irigy.
18/L
Édes a gyerekkori kép. :D Mini dzsigolóóó. :D
Szerintem erős 10/9.
Szép a szemed, meg normális srácnak tűnsz így kép alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!