Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » LÁNYOK véleményezzetek hajrá....

LÁNYOK véleményezzetek hajrá. Mennyire rossz vagy jó?

Figyelt kérdés

Sziasztok 20 éves vagyok. És egyik haverommal olvasgattuk így skype közben a gyakorikérdéseket és mondta hogy dobjunk fel egy kérdést. Megkérdeztem hogy milyet és a válasza rögtön az volt hogy : Kérjünk véleményeket magunkrol. Szóval hajrá.:D Én felraktam az enyémet várom az övét is :D Aztán holnap délután majd jókat nevetünk a kommenteken.:D

UI: Mivel tudom hogy itt sok a "vicces" kommentelő leszögezem előre hogy csak akkor írj kommentet kedves férfi egyén hogyha csatolsz hozzá képet és tényleg te olyan űberkirály felülmulhatatlan isten vagy! : ) Köszönöm.

[link]

[link]

[link]

[link]

Ezt muszáj volt:D Ahogy a képeket nézegettem találtam egy ősrégi fotót is : )

[link]

2013. szept. 24. 22:58
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
44%
A 2. képen ott van Niki. *-* Fú de bejön az a lány. XD
2013. szept. 24. 23:22
 22/46 anonim ***** válasza:
92%

Azt irtam 15 evet szolgaltam a seregben te szerencsetlen gyoker...

Ha netan tok veletlenul elgazolnalak, szerintem visszatolatnek ... ketszer haromszor...

2013. szept. 24. 23:28
 23/46 anonim ***** válasza:
82%

Jó a csaj szemüvege az első fotón , hol vette? de most komolyan

rólad meg annyit, hogy felejtsd el ezt a előre taréj fazont...

2013. szept. 24. 23:32
 24/46 anonim válasza:
2013. szept. 24. 23:35
 25/46 anonim ***** válasza:
a csaj kötelező kellék melléd ?:D:D:D amugy nincs nagy véleményem átlaghoz mérten a jobb kategória vagy belsőre mivel itt valszeg nem ismer senki passzolom a dolgot :D
2013. szept. 24. 23:37
 26/46 anonim ***** válasza:
66%
most olvasom 15évesen másokat kihasználva kerestél 450-et gratulálok hogy embertársaidon élősködve éled életed igy kell ezt....:D de ha majd téged játszanak ki az "üzleteidben" akkor meg fuu szemét ember nem hiszem el hogy vanilyen közbe ugyan azt csináltad már mostlátom látatlanba...:D ha bajdo van velem akk privit mert nem fogok egy kérdést emiatt ujra megkeresni igy is már másodjára vagyok itt
2013. szept. 24. 23:44
 27/46 anonim ***** válasza:
92%
egy szó van rád: csicska
2013. szept. 24. 23:47
 28/46 anonim ***** válasza:
8%

Helyes vagy, van önbizalmad, két lábbal állsz a földön. Abszolút szimpatikus. Aki legalább a válaszom első mondatával nem ért egyet, az valószínűleg irigy.

18/L

2013. szept. 24. 23:51
 29/46 anonim ***** válasza:
Te vagy a Csaba Miskolcról:D
2013. szept. 25. 03:02
 30/46 anonim ***** válasza:

Édes a gyerekkori kép. :D Mini dzsigolóóó. :D

Szerintem erős 10/9.

Szép a szemed, meg normális srácnak tűnsz így kép alapján.

2013. szept. 25. 09:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!