LÁNYOK véleményezzetek hajrá. Mennyire rossz vagy jó?
Sziasztok 20 éves vagyok. És egyik haverommal olvasgattuk így skype közben a gyakorikérdéseket és mondta hogy dobjunk fel egy kérdést. Megkérdeztem hogy milyet és a válasza rögtön az volt hogy : Kérjünk véleményeket magunkrol. Szóval hajrá.:D Én felraktam az enyémet várom az övét is :D Aztán holnap délután majd jókat nevetünk a kommenteken.:D
UI: Mivel tudom hogy itt sok a "vicces" kommentelő leszögezem előre hogy csak akkor írj kommentet kedves férfi egyén hogyha csatolsz hozzá képet és tényleg te olyan űberkirály felülmulhatatlan isten vagy! : ) Köszönöm.
Ezt muszáj volt:D Ahogy a képeket nézegettem találtam egy ősrégi fotót is : )
A mai divatnak pont megfelelsz.
Lefogadom, hogy a tinik odáig vannak érted.
Én 10-ből 7-et adnék.
Amúgy, ebben mi végül is a vicces? Mert ahogy látom barátnőd is van, és nem hiszem, hogy ő annyira lelkesedne ezért az ötletért, hogy még ő is látszik, de azért sem, hogy itt kéred ki a lányok véleményét.
Honnan tudod a nevem ? : ) Amúgy Chase your dreams = Kergesd/üldözd az álmaidat.
Beképzelt ? Most elmondom hogy nins egom. ÖNBIZALMAM VAN! : ) Az pedig az életet irányítja ugyhogy psszt. : ) offold el magad. :D
Nyálas?:D hahahaha ezt te se gondoltad komolyan.
Barátnőm? : ) Dehogyis a barátnőm. Nekem tavaly október 21-töl nincs barátnőm. Az első a vörös hajú lány ő a legjobb barátom. A többi lány pedig nagyon jó barátaim : )
Hogy mi a vicces?:D Majd amikor a sok kis.... ír hogy nyomi, meleg, stb...stb..:D és közben ők még a közelembe sincsenek de a világhálón tudnak oltogatni mert persze úgy menő :D Na azon nagyon tudok nevetni persze tisztelet a kivételnek : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!