Ma befestette a fodrász a hajamat, de rossz színűre, nagyon nem tetszik. Vettem a dm-be aztán hajfestéket, befesthetem magamnak a frissen festett (előtte kihidrogéneztetett) hajra?
Hajfüggő, de nem ajánlott két héten belül kétszer festeni. Nekem egyszer volt teljesen leszívva a hajam, az is eléggé betett neki, borzasztó gyenge és töredezős hajjal vagyok megáldva :)
Egyik ismerősöm sötétvörösről akarta platinaszőkére, ha jól emlékszem, négy nap alatt kétszer szívta ki, először narancs, majd csibesárga lett, és széna minőségű...
Ha nem tragikusan csúnya a színe, akkor hagyd a hajad pihenni.
Én is várnék, mert a hajnak pihennie kell.
Viszont azt tudnod kell hogy ha sötétebb színt vettél, mint amit a fodrász festett neked, akkor számítanod kell arra hogy esetleg nem lesz egységes a színe vagy hamar ki fog kopni, mert ahhoz hogy egységes legyen ahhoz 2-3 festésre minimum, szükség van. de mondom ez csak akkor érvényes ha a dm-es festéked (legalább 2-3 árnylattal) sötétebb, mint a fodrászos.
-egy fodrász- :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!