SEGÍTSÉG! "Rossz" hajra megoldás?
hát a fodrász jól el cseszte akkor... nemszabadna így reagálnia a hajadnak, hacsak nem vagy platinaszőke, mert azt hallottam, azt nem igazán szabad daueroltatni.
én a helyedbe visszamennék a fodrászhoz panaszkodni. vasalni nemszabad, teljesen tönre fogja tenni... szerintem lekell vágatni majd, nem keveset...
szegény :( énis azt mondom h legközelebb panaszkodj a fodrásznak h jol elintézte.. vasalni sztem ne vasald.. próbálj ki hajpakolásokat száraz hajra.. amitől ismét életre kel a hajad.. pl
[link] -> elseve méhpempős szett.. :D nagyon jo a azsáraz hajra ..főleg a pakolás
aztán a garniernak van vmi olyan hajregenáló hajpakolása h 3as védelem vagy micsoda :D na ettől is jo puha,,fényes a hajam
és amit még ajánlani tudok az a gliss kur 19es száraz,tördezett hajra való hajpakolás [link]
én mind a 3at kipróbáltam,sztem próbáld kite is hátha valamelyik bejön.. nekem legjobban talán a garnieres hajpakolástol jöt rendbe a hajam de mind jo! és a elseve méhpempő-s cuccoknak az illatuk nagyon jo :P (nekem le lett szivatva a hajam és miota hajpakolást használok már nem száraz a hajam )
ja és még egy szuper cucc gliss kur vadrózsás kifésülő spray,ja amitől szintén puha fényes lesz a haj -> [link]
továbbáá hát sztem ne hord mindig csak copfba mert az sem igazán tesz jot a hajszálaknak inkább próbáld valahogy variálni csatokkal vagy akármi és uy hátha jobban néz majd ki a hajad :)
háát sok sikert és remélem h valamelyiktől jobb állapotba lesz a hajad mert tudom milyenazz amikor vkinek száraz,töredezett a haja a fodrász ügyetlensége miatt :S:)
Én a helyedben visszamennék a fodrászhoz, visszakövetelném a pénzemet, sőt, a rendberakást is vele csináltatnám meg. Vannak fogyasztói jogok, és vannak előírások, amik a fodrászokra is vonatkoznak. Mit kent a fejedre??? Valami olcsó vackot.Amúgy szerintem a te hajadra vagy lenolajos termékcsalád vagy orchideás termékcsalád kell. Itt tudod megnézni:
Ja!! Meg sajnos olló is kell a hajadnak...szerintem.
Szia!!
Kitti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!