Segitség. Erre mi lehet a megoldás?
Figyelt kérdés
miután a pattanásokból kinyomtam az a fehér dolgot utána legtöbbször egy piros nyom marad utána.. azokat el lehet tüntetni?? éshaigen hogyan?
bocs a szlengért de nemvagyok jártas ilyen téren.
15/F
2011. márc. 14. 10:58
1/6 anonim válasza:
Bepirosodik a pattanás körül a bőröd, nyugi az el fog múlni. Nálam is így szokott lenni, és általában rá fél órára már nem látszik. (:
L 20
2/6 anonim válasza:
én 1ik nap szotyiztam és amiatt lettek pattanásaim(amúgy nincsen szerencsére ) és én is kinyomkodtam, nekem is olyan lett.. de én több helyen olvastam,hogy kenj a pattanásra fogkrémet..(nekem ez bevált másnap már nem látszott semmi) vagy mosd meg az arcod facsart citromlével.. vagy vegyél v.milyen bőrtisztítót és arcmaszkot ( nekem oriflames van )
3/6 anonim válasza:
használj nyomogatás után tonikot, vagy faterod arcszeszét-összehúzza a bőröd. A pirosságnak kell egy kis idő, h múljon, de tényleg fél-1 óra körül mozog az időtartama.
4/6 anonim válasza:
hát én nem vagyok pattanásos, szóval még nem próbáltam ki, de egy kutatás igazolta, hogy az egyik legjobb mód,d hogy eltűnjön a pirosság, ha szemcseppet csöppentessz rá :) ugye az direkt azért készült, hogy megnyugtassa a bőrt, redukálja a pirosságot, és bőrre is működik. :)
5/6 anonim válasza:
előző vagyok, "megnyugtassa a szemet"*
6/6 A kérdező kommentje:
köszi,de nekem van több ami már jóideje ottvan hetek/hónapok magasságában..
de majd megpróbálok egykét módszert. köszönöm.
2011. márc. 14. 13:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!