Ilyen az alakom. Mit formálódjak, mit sportoljak, mit egyek?
Figyelt kérdés
Kérdés adott, nem tetszik se a hasam se a combom, de főleg a hasam. Mit eddzek,hogy jövő nyárra lapos hasam legyen?
17L
2013. szept. 19. 18:12
11/12 anonim válasza:
Jézusom utolsó az hol drasztikus diéta, ha valaki elhagyja a fehérkenyeret és kevés édességet eszik, viszont sok rostot és néha bringázik és gyalogol a lépcsőn? nem ez a drasztikus diéta, ettől nem fog senki elfogyni és senkinek nem lenne baja ebből.
12/12 anonim válasza:
"a fehérkenyeret el kell hagyni, kevés édesség, és semmi mű kaja (gyorsétterem, levespor, chips), se cukros szénsavas üdítők." ezt volt írva én erre írtam mozgás jó hisz én is azt írtam de bőven elég neki a plusz mozgás, alakformálás
(gyorsabban menne biztos ezekkel ha elhagyná ezeket de nem tartós hamar vissza jön és a duplája tapasztalatból mondom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!