Hogyan fogyjak, formálódjak 14 évesen? 157/57kg. vagyok.
Figyelt kérdés
Tudom mozgás, egészséges étkezés stb., próbálkozom,sőt egészségesebben élek mint egyes oszt.társaim, akik nagyon vékonyak!Nem értem...Amúgy nem vagyok olyan igazán kövér de van rajtam egy kis husi. Tudnátok ajánlani olyan mozgást amit itthon is könnyen tudok végezni, nem nagyon fárasztó és nem is unalmas,és gyorsan, hatásosan működik?2012. máj. 25. 19:53
1/14 anonim válasza:
Szerintem nagyon husis lehetsz hisz 170 cm vagyok,es 57 kg.
es pont jo most az alakom.
3/14 A kérdező kommentje:
Hát nemtudom, igazából eléggé megoszlik a felesleg szóval nem tűnök annyira kövérnek.:P de köszi a válaszod, jó alakod lehet :)
2012. máj. 25. 20:02
4/14 anonim válasza:
Első, attól még, hogy te annyi vagy, teljesen más alkat, teljesen más ember, és te a vékony kategóriába tartozol, attól mást nem kell "nagyon lehusizni"
amúgy kérdező: ennyi idősen ne éheztesd magad, hanem élj egészségesen, mozogj sokat, fuss, ússz, biciklizz, minél többet a szabadlevegőn, táplálkozz vitamindúsan, válaszd a teljeskiőrlésű péksüteményeket és ne nassolj sokat, és máris olvadnak a kilók!
5/14 anonim válasza:
Nem tudom , igyekez keveset enni es ne este, meg sokat mozogj .
14/L 155 /39 kg
7/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Próbálok minél egészségesebben élni,de valahogy nem értem, hogy akik megesznek minden nap egy zacskó chips-et, fagyit, csokit stb. miért vékonyabbak mint én?
2012. máj. 25. 20:26
8/14 anonim válasza:
Mert ők szerencsésebb alkatok, és most "divatosak" az anorexiás r*bancok.. Lehet hogy egész nap egy zacskó chipset eszik meg... Egyik oszttársam panaszkodott a majdnem 180 centis magasságával, hogy milyen dagadt már, majdnem 50 kiló... szerintem nem lehet olyan durva az alakod, én is kábé ilyen voltam, daginak éreztem magam, megnyúltam, + mellé rendesen fogyókúráztam, és dolgoztam a szép testért, és most vok 167/57.. Szerintem még nem tökéletes, de mindenkinél máshogy van:)
9/14 A kérdező kommentje:
utolsó: köszi a válaszod, biztos neked is jó alakod van :)anyukám is azt mondta, h. majd megnyúlok én is és csinos leszek.Remélem igaza van. biztos neked is jó alakod van :)
2012. máj. 25. 20:57
10/14 anonim válasza:
Utolsó vagyok:) hát nem mondanám, hogy olyan jó, most dolgozok rajta. :) anyukádnak igaza van, pár év múlva magadra sem ismersz :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!