Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan fogyjak, formálódjak...

Hogyan fogyjak, formálódjak 14 évesen? 157/57kg. vagyok.

Figyelt kérdés
Tudom mozgás, egészséges étkezés stb., próbálkozom,sőt egészségesebben élek mint egyes oszt.társaim, akik nagyon vékonyak!Nem értem...Amúgy nem vagyok olyan igazán kövér de van rajtam egy kis husi. Tudnátok ajánlani olyan mozgást amit itthon is könnyen tudok végezni, nem nagyon fárasztó és nem is unalmas,és gyorsan, hatásosan működik?
2012. máj. 25. 19:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

de, kover vagy. nem kis husi, me gnem fogni valo kover vagy.. :)

Rengeteg(!!!!) sportolassal olyan szinten hogy napi 200 felules ( nem egyzserre hanem mondjuk napi 4×50 aztan ezt lehet emelni.), 30 guggolas, lab erosites, kinnt pl. 2-3 ora hossza gorkorcsolyazas, de nem abba a lagymatag tempoba mert az ugy nem er semmit, csak ido toltes. ( versenyszeruen gorkorcsolazom) etkezesnel SEMMI KENYER, CSOKI, CUKROS UDITO (coca cola light is vicc) stb ... vacsi kilove max. gyumolcs. es azutan is erosites!! A roplabdat is tudnam ajanlani, a gorkorcsolyazas melle... most igy ennyit tudtam ajanlani, lehet soknak tunik de ha elszeretnel valami erni ( gondolom nyarig) ezzel talan valamicsket ersz de ezzel se lesz meg ' tokeletes ' - relativ- a tested. Ha ezt betartod, akkor kb. 4-6 honap alatt letudsz fogyni 7-10 kilot.

ha erdekel vmi, akkor irj.

2012. máj. 26. 09:30
 12/14 anonim ***** válasza:

elozo vagyok

bocsanat, nem akarlak megbantani, en is jartam ilyen cipoben csak en 12 evesen.

2012. máj. 26. 09:32
 13/14 anonim ***** válasza:

57 kilóra még akkor sem mondható, hogy kövér, ha 150 cm...

Kövér az, akire ha ránézünk, látszik, hogy széltében több helyet foglal el, mint egy átlag ember (és az izomkolosszusokat ne keverjük ide.)

157/57 hordhat kb S-es ruhát, a súlya eü. értelemben normális.

Esztétikai értelemben lehet rajta 5-6 kg plussz, amit talán érdemes leadni, de igen, ezt "kis feleslegnek" hívják, a kövérség fogalmával sem árt tisztában lenni...

2012. máj. 26. 13:50
 14/14 anonim ***** válasza:

Még vmi:

Kim Kardashian is 157/57...;-P

2012. máj. 26. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!