Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ilyen az alakom. Mit formálódj...

Ilyen az alakom. Mit formálódjak, mit sportoljak, mit egyek?

Figyelt kérdés

Kérdés adott, nem tetszik se a hasam se a combom, de főleg a hasam. Mit eddzek,hogy jövő nyárra lapos hasam legyen?

[link]

[link]

17L

2013. szept. 19. 18:12
1 2
 1/12 anonim válasza:
fussál az mindenhonnan fogyaszt és persze diétázz:)
2013. szept. 19. 18:14
 2/12 anonim ***** válasza:
kevés szénhidrát,sok fehérje,és emellett sport,fuss és felüléseket is végezhetsz
2013. szept. 19. 18:15
 3/12 A kérdező kommentje:
Milyen szénhidrátokat hagyjak el (sose diétáztam fogalmam sincs mi az :D)
2013. szept. 19. 18:23
 4/12 anonim ***** válasza:
hát az édességeket mindenképp ha sokat eszel,vagy legalább vegyél vissza belőle,teába vagy kávéba ne tegyél cukrot,inkább mézet vagy édesítőt,lisztet is ki lehet cserélni teljes kiörlésűre,kenyérből barnakenyeret egyél,egyél sok tejterméket,halat,tojást,én úgy hallottam ezek az alapdolgok én mondjuk még sose diétáztam,de ezeket szokták mondani,ja és persze napi 2 liter folyadék
2013. szept. 19. 18:34
 5/12 A kérdező kommentje:

Hű... Akkor ez húzós lesz.

Köszönöm

2013. szept. 19. 18:40
 6/12 anonim ***** válasza:
54%

a fehérkenyeret el kell hagyni, kevés édesség, és semmi mű kaja (gyorsétterem, levespor, chips), se cukros szénsavas üdítők. emellé pedig mozgás, ha lehet fuss, de már az is nagyon sokat tud dobni, ha mondjuk 1 megállóval előbb leszállsz és tempósan gyalogolsz, hogy lift helyett mindig a lépcsőt választod, ilyesmi.

nem ismerjük az életmódodat, nem tudjuk mennyit mozogsz és miket eszel, nem feltétlen kell heti 4x20 km-t futnod, ha nincs időd sportolni, akkor járj bringával, hétvégén kirándulj (hegyre fel) és válassz egészséges ételeket. ja és naponta min. 3 db zöldség/gyümölcs!

2013. szept. 19. 18:50
 7/12 A kérdező kommentje:

Kollégista vagyok, szóval csak szennyes kaját eszek, zacskósleves, vajaskenyér és társai. De nem szoktam sokat enni.

Nem szoktam mozogni, csak a tesiórai minimumot. Minden nap gyalogolok kb egy órát, és hétvégente biciklizni szoktam.

2013. szept. 19. 19:04
 8/12 anonim ***** válasza:
szerintem ez tök jó. Barátnőm is pont ilyen, és mindig kivánom :)
2013. szept. 20. 01:09
 9/12 anonim ***** válasza:
ígxy is teljesen jó az alakod
2013. szept. 20. 09:36
 10/12 anonim válasza:
jézusom :DD ezeket nehogy megcsináld nem vagy elhízva teljesen jó alakod van ha neked nem tetszik akkor csak formáld fussál, eddzél ennyi neked nem kell diétáznod főleg nem ilyen drasztikusan készíts edzéstervet és azt csináld heti 2-3 alkalommal
2013. szept. 22. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!