Ilyen az alakom. Mit formálódjak, mit sportoljak, mit egyek?
Kérdés adott, nem tetszik se a hasam se a combom, de főleg a hasam. Mit eddzek,hogy jövő nyárra lapos hasam legyen?
17L
Hű... Akkor ez húzós lesz.
Köszönöm
a fehérkenyeret el kell hagyni, kevés édesség, és semmi mű kaja (gyorsétterem, levespor, chips), se cukros szénsavas üdítők. emellé pedig mozgás, ha lehet fuss, de már az is nagyon sokat tud dobni, ha mondjuk 1 megállóval előbb leszállsz és tempósan gyalogolsz, hogy lift helyett mindig a lépcsőt választod, ilyesmi.
nem ismerjük az életmódodat, nem tudjuk mennyit mozogsz és miket eszel, nem feltétlen kell heti 4x20 km-t futnod, ha nincs időd sportolni, akkor járj bringával, hétvégén kirándulj (hegyre fel) és válassz egészséges ételeket. ja és naponta min. 3 db zöldség/gyümölcs!
Kollégista vagyok, szóval csak szennyes kaját eszek, zacskósleves, vajaskenyér és társai. De nem szoktam sokat enni.
Nem szoktam mozogni, csak a tesiórai minimumot. Minden nap gyalogolok kb egy órát, és hétvégente biciklizni szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!