Tapasztalatok köldök piercing-el?
Szia!
Nekem van, kétszer szúrták, mert egyszer kivettem 2-3 napra, és benőtt.
Nem fájt, kellemetlen volt kicsit. Nem injekcióval érzéstelenítették (Megszúrjalak 4-szer azért hogy utána mégegyszer? Amúgy is csak orvos csinálhatja...-mondta a piercerem) hanem valami spray-vel.
Nekem ékszerrel együtt volt 4000. Másodjára mentem vissza a kis ékszerekkel hátha úgy olcsóbb, de azt mondta a srác hogy úgyis ugyan annyi, inkább válasszak egy újat.
Nagyon szeretem, csak egy kicsit most megnőtt a pocakom, így nem annyira szexi mint volt... :)
Budapesten, a Mammut I-ben csináltattam, és azóta több barátnőm is ott, nagyon elégedettek mind. Egyikőjüknek tök aszimmetrikus a köldöke, (nekem szerencsére nagyon szimmetrikus) és nagyon szép most, olyan mintha semmi baja nem lenne. Pont úgy szúrták hogy eltakarja a furcsaságot és most szép.
Egyszóval értenek hozzá nagyon.
(Előző vagyok)
Annyi még hogy nekem kb egy fél év alatt gyógyult be, mert kicsit érzékeny vagyok a fémre. Utána egy-két hétig picit égető érzés volt, de elviselhető.
Tisztítani majd ne alkohollal hanem betadinnal tisztítsd, kicsit kellemetlen, de nem vész.
Jajj de jó, hogy egyre több a ringyó...
18/f
5000 Ft ékszerrel együtt a Westendben,szúrják. Márciusban csináltattam nekem egyáltalán nem fájt,kicsit kellemetlen a gyógyulása,de nem halsz bele.Hátrány...hmmm..ha nem Octenisept-tel kezeled csúnyán betudd gyulladni..Nekem pl. kamilla teás borogatást javasoltak,Betadine-t..aztán mikor már véresen gennyedzett akkor hallottam az Octeniseptről és pár nap alatt láthatóan szebb lett! Lehet,ha előbb tudtam volna róla előbb be is gyógyult volna és nem 3 és fél hónap alatt. Lengébb felsőket kellet hordanom,hogy ne irritálja a friss pct néha még így is hozzá ért és kicsit kellemetlen volt,de kibírható. Persze azóta sincs semmi baja,gyönyörű,imádom!! Sokaknak tetszik is. =)
5. válaszoló: Ringyós? Most te vagy nem láttál szép hason köldök pct v. meleg vagy.. Hidd el egy szép feszes pocin sokkal jobban mutat,figyelem felkeltő..=) Persze ízlések és pofonok..neked a pofon jár!;DD
Óh, egy ringyó felpofozna. Minő megtiszteltetés.
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!