Ciki a köldökpiercing ekkora hasba? (kép)
4 éve vágyom már köldök piercingre,és mostmár megengednék a szüleim is. de nem vagyok elégedett a hasammal (testemmel..) bár már fogytam 10 kg-t,még szeretnék 15öt,és ez meg is lesz pár hónapon belül,de nem tudok tovább várni,szeretnéém már a piercinget nagyon.
szerintetek? őszinte véleményt várok :)
jézusom, hogy mindenre csak azt tudjátok szajkózni hogy fogyjon le. el nem tudjátok képzelni, hogy valakinek az élete ne arról szóljon, hogy ész nélkül diétázik meg kínozza magát, ráadásul olyan lányoknak ajánlgatjátok (még csak nem is a kérdésre válaszolva), akik egyáltalán nem elhízottak.
csináltasd meg a köldökpiercinget, sehol sincs előírva hogy ha megvan akkor már csak hasvillantós felsőben járhatsz hogy mindenki lássa. fogyni meg akkor fogyj ha akarsz, de egyáltalán nem vagy gáz.
köszönöm szépen :))
váárok még véleményeket.
Hát nem tudom a többieknek mi nem tetszik, de szerintem abszolút jól fog kinézni a hasadon, szerintem abszolút nem kövér a hasad !
De ha mégsem vagy megelégedve a hasaddal, a legkönnyebbik út a csini hasfalhoz az a felülés minden formában (én is úgy csináltam és nagyon meg voltam elégedve, kb egy hónapig csináltam minden nap vagy 50-100-at, vagy ha jobb eredményt akarsz csinálj többet is, akár háromszor ezt az 50-100-at egy nap). Én hiszem azt, hogy egy jó fogyás mindig ott kezdődik amikor csak arra a területre dolgozol. (Másik tippem ha nem csak hasadból akarsz még leadni, az a napos diéta , minden nap más ételeket eszel, ezzel is nagyon könnyen mennek a kilók mozgás nélkül és nagyon bevált !!! ) Ha érdekel, írj üzit és mesélek róla bővebben.
Mégegyszer, nyugodtan csináltasd meg a pierc-t, jól fog állni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!