Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ciki a köldökpiercing ekkora...

Ciki a köldökpiercing ekkora hasba? (kép)

Figyelt kérdés

4 éve vágyom már köldök piercingre,és mostmár megengednék a szüleim is. de nem vagyok elégedett a hasammal (testemmel..) bár már fogytam 10 kg-t,még szeretnék 15öt,és ez meg is lesz pár hónapon belül,de nem tudok tovább várni,szeretnéém már a piercinget nagyon.

szerintetek? őszinte véleményt várok :)

[link]

2013. aug. 13. 14:23
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
63%
Ha neked tetszik... Amúgy nem, mert egyik osztálytársam 80 kg és van neki.
2013. aug. 13. 14:25
 2/16 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem előbb inkább fogyj le, és legyen a piercing a 'jutalmad'.
2013. aug. 13. 14:28
 3/16 anonim ***** válasza:
52%
Teljesen jó szerintem a piercing mindenféle hason.
2013. aug. 13. 14:35
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tudsz várni csináltasd meg de utána fogyj tovább hogy még jobban nézzen ki! :)
2013. aug. 13. 14:39
 5/16 anonim ***** válasza:
78%

jézusom, hogy mindenre csak azt tudjátok szajkózni hogy fogyjon le. el nem tudjátok képzelni, hogy valakinek az élete ne arról szóljon, hogy ész nélkül diétázik meg kínozza magát, ráadásul olyan lányoknak ajánlgatjátok (még csak nem is a kérdésre válaszolva), akik egyáltalán nem elhízottak.

csináltasd meg a köldökpiercinget, sehol sincs előírva hogy ha megvan akkor már csak hasvillantós felsőben járhatsz hogy mindenki lássa. fogyni meg akkor fogyj ha akarsz, de egyáltalán nem vagy gáz.

2013. aug. 13. 16:06
 6/16 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen :))

váárok még véleményeket.

2013. aug. 13. 16:16
 7/16 anonim válasza:
Eggyátalán nem ciki :) sőt, egyik barátnőmnek elég nagy hasa van de csináltatott köldök pc-t és még így jó is lett a hasa :))
2013. aug. 14. 15:12
 8/16 anonim válasza:
100%

Hát nem tudom a többieknek mi nem tetszik, de szerintem abszolút jól fog kinézni a hasadon, szerintem abszolút nem kövér a hasad !

De ha mégsem vagy megelégedve a hasaddal, a legkönnyebbik út a csini hasfalhoz az a felülés minden formában (én is úgy csináltam és nagyon meg voltam elégedve, kb egy hónapig csináltam minden nap vagy 50-100-at, vagy ha jobb eredményt akarsz csinálj többet is, akár háromszor ezt az 50-100-at egy nap). Én hiszem azt, hogy egy jó fogyás mindig ott kezdődik amikor csak arra a területre dolgozol. (Másik tippem ha nem csak hasadból akarsz még leadni, az a napos diéta , minden nap más ételeket eszel, ezzel is nagyon könnyen mennek a kilók mozgás nélkül és nagyon bevált !!! ) Ha érdekel, írj üzit és mesélek róla bővebben.

Mégegyszer, nyugodtan csináltasd meg a pierc-t, jól fog állni :)

2013. aug. 14. 15:39
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy gáz. Akkora hasba rakatod, amekkorába akarod. Személyes véleményem az, hogy nekem csak nagyon-nagyon kevés hason mutat jól, de az én vagyok, én valahogy mindig is olcsónak éreztem a köldökpiercinget és idegenkedtem tőle. De az a lényeg, neked mi tetszik. Ha akarsz egyet, csináltasd meg! :)
2013. aug. 14. 16:48
 10/16 anonim ***** válasza:
Szerintem aranyos lenne. Ilyen pocakba jobban áll, mint egy nagyon kicsiben. Jó, ez csak személyes vélemény ;) DE ha megcsináltatod, nehezebb lesz pocira tornáznod. (azaz nem lesz nehezebb, de a gyógyulás hosszabb lesz)
2013. aug. 14. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!