Ciki a köldökpiercing ekkora hasba? (kép)
4 éve vágyom már köldök piercingre,és mostmár megengednék a szüleim is. de nem vagyok elégedett a hasammal (testemmel..) bár már fogytam 10 kg-t,még szeretnék 15öt,és ez meg is lesz pár hónapon belül,de nem tudok tovább várni,szeretnéém már a piercinget nagyon.
szerintetek? őszinte véleményt várok :)
Szerintem ne foglalkozz mások véleményével. Ha neked tetszik és szeretnéd, CSINÁLTASD MEG!
Szerintem az én hasam husisabb mint a tiéd, de én megcsináltattam. Nekem tetszik! Akinek nem tetszik, az nézi másét..:)
Egyébként szerintem a te hasad egyáltalán nem nagy, nyugodtan elégedett lehetsz vele. Ha te úgy gondolod, neked ez nem jó, tornázz, de más véleménye miatt ne tedd!
(A piercing szúrása után pár hétig nem valószínű, hogy könnyű lesz vele mozogni.)
Egyáltalán nincs szükséged arra a -15kg-ra. Csinos vagy! Csináltasd meg a piercingedet és legyél magadra büszke! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!