Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ciki a köldökpiercing ekkora...

Ciki a köldökpiercing ekkora hasba? (kép)

Figyelt kérdés

4 éve vágyom már köldök piercingre,és mostmár megengednék a szüleim is. de nem vagyok elégedett a hasammal (testemmel..) bár már fogytam 10 kg-t,még szeretnék 15öt,és ez meg is lesz pár hónapon belül,de nem tudok tovább várni,szeretnéém már a piercinget nagyon.

szerintetek? őszinte véleményt várok :)

[link]

2013. aug. 13. 14:23
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
köszi szépen mindenkinek,felpontozlak titeket!:)
2013. aug. 15. 12:45
 12/16 anonim ***** válasza:
csináltasd meg nyugodtan most,de ha azt akarod hogy jól is mutasson edzd kicsit a hasad,de most sem vagy kövér csak feszesíteni kéne..és nyugodtan lepontozhattok de szerintem dagadt hasba rondán mutat a piercing
2013. aug. 16. 20:24
 13/16 anonim válasza:
Szia! Nekem 20 éves korom óta volt, amikor terhes lettem, kivettem, terhesség után nem rakattam vissza, míg nem ment le teljesen a hasam! Most már újra van! Viszont, ha neked tetszik, akkor nyugodtan rakass!!!
2013. szept. 24. 15:17
 14/16 anonim ***** válasza:
31%
Juj de szép hasad van! :)
2013. szept. 24. 15:25
 15/16 anonim ***** válasza:

Szerintem ne foglalkozz mások véleményével. Ha neked tetszik és szeretnéd, CSINÁLTASD MEG!

Szerintem az én hasam husisabb mint a tiéd, de én megcsináltattam. Nekem tetszik! Akinek nem tetszik, az nézi másét..:)

Egyébként szerintem a te hasad egyáltalán nem nagy, nyugodtan elégedett lehetsz vele. Ha te úgy gondolod, neked ez nem jó, tornázz, de más véleménye miatt ne tedd!

(A piercing szúrása után pár hétig nem valószínű, hogy könnyű lesz vele mozogni.)

Egyáltalán nincs szükséged arra a -15kg-ra. Csinos vagy! Csináltasd meg a piercingedet és legyél magadra büszke! :)

2013. dec. 22. 17:56
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem hogy ez, de bár milyen piercing ciki. Csak hát ez is bizonyos fokig BIRKA szindróma.
2014. jan. 3. 07:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!