15 éves vagyok, már régóta szeretnék köldökpiercinget. Nemrég fogytam pár kilót, most is egészségesen étkezek és sportolok rendesen. Egyre jobban szeretem a hasam és úgy érzem itt az ideje ezt "megkoronázni". Nem divatozásból szeretnék, hanem tényleg örülnék valami változásnak, és kb 10 éve korom óta álmodoztam arról, hogyha nagyobb leszek, köldökpiercinget szeretnék. :) Nem vagyok az a magamutogató fajta, strandon is eddig gyakran pólóban járkáltam, viszont most tetszik az alakom. Nem merem anyukámtól megkérdezni hogy engedné-e...Bár általában engedékeny, tudja hogy jó gyerek vagyok, jó tanuló és megbízható, lehet hogy lesokkolná. Szülők, ti engednétek a lányotoknak? Lányok nektek megengednék?
Nem látszik mindig/nincs szem előtt és ha megunod és kiveszed akkor összenő szóval nem is fog látszódni.
Az osztálytársaim felének van szóval ha engedékeny anyukád van akkor ezzel se lesz baja:)
16/l
2013. aug. 3. 19:28
2/8 anonim válasza:
Én simán engedném. Ő, hozzáteszem, hogy még nincs saját gyerekem, egyszerűen nagyon szexisnek találom a köldökpiercing-et - megfelelő hason :)
2013. aug. 3. 21:51
3/8 anonim válasza:
Engedném és engedték volna. (utolsó pillanatban ráébredtem,hogy számomra fölösleges)
Nyugodtan kérdezd meg, max azt mondja,hogy nem.
Szerintem egy köldök pc nem olyan nagy cucc, csak az látja akinek megmutatod (s persze a strand közönsége) ha meg megunnád simán kitudod venni.
2013. aug. 3. 23:05
4/8 anonim válasza:
Először az én anyukám is sokkot kapott,közölte,hogy szó se lehet róla. Eltelt 3 nap és rábólintott,de mondta,hogy ő nem kísér el,mert rosszul lesz..meg milyen undi lesz már,hogy a hasamban ott egy fém darab. Egyébként ez húsvétkor volt,úgymond húsvéti ajándék kép kaptam. Persze aztán neki is nagyon tetszett,mert ő arra számított,amiket képeken látott (sok embernek bepirosodik szúrás után,de én azok közé tartoztam akinek nem..báár.már a piercer is mondta,hogy nekem könnyebb lesz szúrni,mert feszes hasam van és a bőröm se az a nehezen átszúrható típus).
Szerintem természetes,hogy anyukád így reagál,mert a gyereke vagy,félt és mindig a legjobbat akarja neked. =)
17
2013. aug. 4. 09:35
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Akkor ma elkezdem neki beadagolni. :)
2013. aug. 4. 12:48
6/8 anonim válasza:
mennyit fogytál?mit sportolsz? csak azért kérdezem mert bizonyos sportoknál nagyon zavaró lehet.
2013. aug. 5. 08:31
7/8 anonim válasza:
Én 14 évesen kaptam anno névnapomra apukámtól
2013. aug. 6. 21:27
8/8 A kérdező kommentje:
táncolok és edzőterembe járok, de barátnőmet például egyikben sem zavarja :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!