Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szeretnék köldök pct de...

Szeretnék köldök pct de nemtudom hol es mikor csinaltassam, javaslatok? Tobbi LENT

Figyelt kérdés
Ugye16 vagyok es mar regota tetszik...de elvileg tobb honap alatt gyogyul be es nem ajanlott eroltetni a testmozgast....telen lenne erdemes h nyarra begyogyuljon de iskolaba nem mondhatom a tanarnak h bocs nem tesizek mert koldok pcm van.Ja es ha tudtok kenocsoket vagy amitol gyorsabban gyogyul azt megoszthatnatok velem,Pesten lakom ha tudtok jo helyet ahol megcsinaljak azt is leirhatnatok.Koszonom

2013. júl. 31. 11:45
 1/7 anonim ***** válasza:

A mozgásos dolog baromság. Én anno félév közepén csináltattam és semmi baja nem lett. Ugyanúgy tesiztem, csak leragasztottam, hogy bele ne akadjak semmibe, mert az nem kellemes mikor még nem gyógyult be teljesen.

Nem Pesten csináltattam, nem is most, szóval helyet árat nem tudok.

Nekem annyi volt a teendőm, hogy orvosi fémet rakattam bele, amit a piercingesnél vettem. Miután begyógyult, utána cserélhettem le másmilyenre. Betadint kellett használnom, meg talán valami másikat is bár ebben nem vagyok biztos. Naponta párszor megforgatni a hasamban, meg leragasztani fürdéshez, alváshoz, nehogy beleakadjak a takaróba, meg vizes legyen, de ezeket úgyis el fogja mondani.

Szerintem mindegy mikor csináltatod, a lényeg, hogy ne nyáron, mert akkor a strand kilőve.

2013. júl. 31. 12:24
 2/7 anonim ***** válasza:
Westend tattoo és bodypiercing, vagy europarkban elvis tattoo, vagy swastika, bár az nem tudom hogy pesti szalon e...
2013. júl. 31. 12:47
 3/7 A kérdező kommentje:
Jolvan koszonom szepen:)
2013. júl. 31. 19:59
 4/7 anonim ***** válasza:
Én 18 leszek és húsvétkor csináltattam fél áron ( mert kupon akció volt. ) a Westend Tattooban. 3 és fél hónap alatt gyógyult be. Octenisept a legjobb rá. Tanárnak sem féltem megmondani..adott másik feladatot, ami nem hasizommal kapcsolatos. =)
2013. aug. 1. 07:36
 5/7 anonim válasza:
Én júniusban csináltattam! Mivel rendszeresen jártam tánc edzésre féltem tőle h egy darabig nem tudok majd megcsinálni mindent de 2hét után bármit megcsináltam...nem fájt csak egy hétig leragasztottam h ne akadjak bele
2013. aug. 2. 14:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Westend :)
2013. aug. 7. 18:20
 7/7 anonim válasza:
szia, én is westendbe csináltattam tavaly ősszel, 5500 volt, kb 2-3 hónap alatt gyógyult meg, és én mondtam a tanárnak h köldök pc-m van nem tesizek :DDDDDDDDDDDDD betadine, tetran kenőcs és kamillázni kell 2 hétig :)
2013. aug. 7. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!