Szeretnék köldök pct de nemtudom hol es mikor csinaltassam, javaslatok? Tobbi LENT
A mozgásos dolog baromság. Én anno félév közepén csináltattam és semmi baja nem lett. Ugyanúgy tesiztem, csak leragasztottam, hogy bele ne akadjak semmibe, mert az nem kellemes mikor még nem gyógyult be teljesen.
Nem Pesten csináltattam, nem is most, szóval helyet árat nem tudok.
Nekem annyi volt a teendőm, hogy orvosi fémet rakattam bele, amit a piercingesnél vettem. Miután begyógyult, utána cserélhettem le másmilyenre. Betadint kellett használnom, meg talán valami másikat is bár ebben nem vagyok biztos. Naponta párszor megforgatni a hasamban, meg leragasztani fürdéshez, alváshoz, nehogy beleakadjak a takaróba, meg vizes legyen, de ezeket úgyis el fogja mondani.
Szerintem mindegy mikor csináltatod, a lényeg, hogy ne nyáron, mert akkor a strand kilőve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!