Köldök piercing?
a fájdalomtol nem kell félned mert nem fog fájni.Nekem van egy nem használd köldök piercingem nagy rózsaszín kővel és orvosi fémes.Ha érdekel valakit írjon :)
Banán vagy kör? Fogalmam sincs, nem tudom, hogy ezt mire érted, tőlem nem kérdezték. :D
Bármilyen gyulladáscsökkentő krémmel lehet kenni, én Fucicort-tal kentem. Attól függ, mikor gyógyul be, de kb. 2 hónapig nem ajánlott a strand (és csak zuhanyozni szabad), de sós vízbe mehetsz. Én 2,5 hónappal utána (most nemrég) cseréltem ki, de már 2 hónap után is ki szabad. És nekem egyáltalán nem fájt. :) A hónalj és szemöldök gyanta sokkal jobban fáj. :D
Banánt. Ne kenegesd!! Szart se ér... :D Octenisept-el fújd,előbb gyógyul tőle! Sajnos én is beleestem a kenegetős,kamilla teás gyógyírbe,míg az Octeniseptől látványosan előbb szebb lett. 2 hétig nem szabad strandra menni. Változó,hogy kinek mikor gyógyul be rendesen. Nekem 3 és fél hónap alatt gyógyult be. 2 hónapig nem lehet kicserélni. Ezenkívül minden okés a szúrás részét egyáltalán nem éreztem,de ezt a piercer is megmondta,hogy nekem könnyű lesz szúrni,mert szép feszes hasam van..akkor ott nagyon izgultam. Nem tudtam,hogy ezt bóknak vegyem vagy megnyugtatásnak,nagyon közvetlen volt ezért rám is szólt,hogy ne nevessek annyit,mert ferdén szúrja be,aminek én nem biztos,hogy örülni fogok! :DD Alapjáraton magas a fájdalom küszöböm hál' istennek meg se éreztem a szúrást. Előttem szólóhoz még annyit,hogy nekem a hóni és a szemöldök gyanta se fáj. :D Igazából ennek az egész köldök piercinges storynak az a nehézsége,hogy megvárd míg teljesen begyógyul..szebbnél szebb köldök pcket látsz és alig győződ kivárni,hogy végre te is olyat viselhess,ami neked tetszik,legalább is nálam ez volt. A gyógyulás kicsit kellemetlen,de ezért a látványért nagyon is megéri!:))
Előre is minden jót kívánok hozzá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!