Köldök piercing?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Köldök piercinget csináltatok, milyet kérjek: banán alakút vagy kör alakút? Mivel kell kenni, mennyi ideig nem lehet strandra menni vele, mikor gyógyul be rendesen és mikor lehet kicserélni? Tapasztalatokat is kérnék. Köszi előre is! :)

2013. aug. 13. 10:41
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem van,de én már nem tudom ezeket,csak hogy én betadine-nal kentem
2013. aug. 13. 11:03
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi! És fájt?
2013. aug. 13. 11:06
 3/8 anonim ***** válasza:

a fájdalomtol nem kell félned mert nem fog fájni.Nekem van egy nem használd köldök piercingem nagy rózsaszín kővel és orvosi fémes.Ha érdekel valakit írjon :)

[link]

2013. aug. 13. 11:17
 4/8 anonim ***** válasza:
2013. aug. 13. 11:19
 5/8 anonim ***** válasza:

Banán vagy kör? Fogalmam sincs, nem tudom, hogy ezt mire érted, tőlem nem kérdezték. :D

Bármilyen gyulladáscsökkentő krémmel lehet kenni, én Fucicort-tal kentem. Attól függ, mikor gyógyul be, de kb. 2 hónapig nem ajánlott a strand (és csak zuhanyozni szabad), de sós vízbe mehetsz. Én 2,5 hónappal utána (most nemrég) cseréltem ki, de már 2 hónap után is ki szabad. És nekem egyáltalán nem fájt. :) A hónalj és szemöldök gyanta sokkal jobban fáj. :D

2013. aug. 13. 12:57
 6/8 anonim ***** válasza:

Banánt. Ne kenegesd!! Szart se ér... :D Octenisept-el fújd,előbb gyógyul tőle! Sajnos én is beleestem a kenegetős,kamilla teás gyógyírbe,míg az Octeniseptől látványosan előbb szebb lett. 2 hétig nem szabad strandra menni. Változó,hogy kinek mikor gyógyul be rendesen. Nekem 3 és fél hónap alatt gyógyult be. 2 hónapig nem lehet kicserélni. Ezenkívül minden okés a szúrás részét egyáltalán nem éreztem,de ezt a piercer is megmondta,hogy nekem könnyű lesz szúrni,mert szép feszes hasam van..akkor ott nagyon izgultam. Nem tudtam,hogy ezt bóknak vegyem vagy megnyugtatásnak,nagyon közvetlen volt ezért rám is szólt,hogy ne nevessek annyit,mert ferdén szúrja be,aminek én nem biztos,hogy örülni fogok! :DD Alapjáraton magas a fájdalom küszöböm hál' istennek meg se éreztem a szúrást. Előttem szólóhoz még annyit,hogy nekem a hóni és a szemöldök gyanta se fáj. :D Igazából ennek az egész köldök piercinges storynak az a nehézsége,hogy megvárd míg teljesen begyógyul..szebbnél szebb köldök pcket látsz és alig győződ kivárni,hogy végre te is olyat viselhess,ami neked tetszik,legalább is nálam ez volt. A gyógyulás kicsit kellemetlen,de ezért a látványért nagyon is megéri!:))

[link]

Előre is minden jót kívánok hozzá! :)

2013. aug. 14. 09:21
 7/8 anonim ***** válasza:
Semmiképpen ne lövesd hanem szúrasd mert a lövésnél könnyen félrelőhetik és ferdén fog benne állni a piercing.(nem egy ismerősöm van így)Én a gyógyszertári 70%-os alkohollal kentem,meg folyékony betadine-nel naponta 2x.Amúgy szúrás után elmondanak mindent az ápolásáról,így ha valami nem lenne rendben oda menj vissza ahol csinálták.Víz nem érheti,tehát fürödni tilos,zuhanyzáskor leragasztani,legalább is míg eleven a seb.A gyógyulási idő elhúzódhat 3 hónapra is ami normálisnak számít,persze van akinek hamarabb de nem érdemes erre építeni.A 70%-os alkoholt direkt mondani kell a gyógyszertárban hogy erre kell..nekem ettől begyógyult rendesen,bár hallom hogy manapság milyen csodaszerek vannak de ez az alkohol+betadine,még mindenkinek bevált.Szerintem az alkoholnál erősebb fertőtlenítő nincs,a betadine meg hámosít ezért is kell mindenképp,mert magában az alkohol nagyon szárítana.Ja és azóta semmi baja,évek óta megvan,mások csodaszerére visszatérve panaszkodnak hogy begyullad,vagy épp begyógyult de újra begyulladt stb.,én azt mondom ezért nem kell kísérletezni:) Amúgy ne hallgass senkire,ha úgy van rám se,csak azt kövesd amit a szalonban utasítanak,és magán gyógyításba magadon ne kezdj,és rendben lesz:) én nem venném ki semmi pénzért:)24l
2013. aug. 14. 18:43
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek! Holnap megyek csináltatni!:))
2013. aug. 21. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!