Microdermal piercing érzéstelenítés nélkül kibírható?
Köszi, remélem így van, még a héten kiderül.
Én viszont kifejezetten rosszul tűröm a fájdalmat, de elég elszánt vagyok. Mindent a cél érdekében! :)
Berakattam egy surface piercinget lidokainos érzéstelenítéssel, és rettenet rosszul lettem tőle, az ügyeleten ért véget a kaland. Azt mondták érzékeny vagyok rá.
Így még egyszer nem vállalnám be.
Viszont félek, hogy anélkül meg nagyon fájna. Gondolom nem viccből adnak érzéstelenítést hozzá, hanem azért mert szükséges.
Uh :S
Egyáltalán nem szükséges, amolyan nyugtató ez emberek számára.. Furcsa, nekem sokkal rosszabb ha érzéstelenítik bármimet is. Sajnálom hogy a többi piercingemet nem érzéstelenítő nélkül csináltattam.
Sok sikert és ne izgulj mert felesleges! :)
Rendben, köszi! Akkor nem aggódom.
Amúgy a surface fájt egy kicsit érzéstelenítéssel is. Abból indultam ki, hogy ha még injekció után is fájt, hát akkor anélkül milyen lehet? Csak emiatt izgultam. A microdermal húzósabbnak tűnik videón.
Bár azt a fél percet kibírom fél lábon állva is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!