Túl szép vagyok! Mit tegyek? 16L
Hát nekem ebből a képből kajakra nem derül ki hogy szép vagy e...bogárszemüveg meg a hajad eltakarja az arcod.Még az alakod se látszódik olyan ratyi a beállásod.Én is ismerek egy csajt.Szemüvegben összekötött hajjal isteni.NA de ha leveszi a szemcsit..áááá
De azt tudom hogy a szemed annyira de annyira tönkre fog menni a belelógott hajtól....pfff.
:)
Pont ezt akartam én is írni, a napszemüveg az egész arodat eltakarja, nem lehet lánni mennyire is szép vagy. Amúgy ha kamu hanem én elmondom a véleményem. Te pont az a kategória vagy amire azt mondják tucat. Sétálok 10 percet a belvárosban, és melléd tudok állítani még vagy 10 ugyanolyan "feltűnően természetes szépségű" lányt amilyen te vagy.
A természetes szépség meg a másik, én nem mondanám egy kiszőkített hajú lányra hogy természetes. Mert én körülbelül csak annyit látok belőled, hogy platina szőke vagy, egész arcodat takaró napszemüveggel és semmit mondó ruhákkal.
namost el mesélek neked valamit.:D
Misty Candy nem tud magyarul...
És még mindig New Yorkban tartózkodik.
Szóval legyél magadra büszke hogy ilyen faszkérdést kitudsz írni(:
Misti candy Jól néz ki, sztem te annyira nem:)
És, aki nem dugná meg Candy-t azzal van vmi baj ott belül, vagy lány:D:D
Ha nagyon érdekel,elárulom hogy a "cigány női nemű egyedek" többsége,és sok fiú mindenkinek beszólogat...Ugyanez vonatkozik a kukásokra is meg az útépítő munkásokra...Szóval nem azért szólnak be mert "feltűnően természetes szépség" vagy,csupán unatkoznak.
A másik meg,hogy az is lehet hogy gúnyolódnak.Egyébként aki természetes szépség,nem pedig krvás,annak kevesebben szólogatnak be...Na mindegy...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!