Túl szép vagyok! Mit tegyek? 16L
Figyelt kérdés
Bárhova megyek megbámul mindenki, az "irigyek" főleg cigány női nemű egyedek beszólogatnak, a fiúk megjegyzéseket tesznek, fütyülnek, stb. Attól félek a fiúk csak a külsőm miatt járnak velem, és nem magam miatt szeretnek. Nem vagyok k*rvás egyébként, csak állítólag "feltűnően természetes szépség" De ha ennek ekkora ára van, inkább lennék bányarém! Mit tegyek hogy ne legyen ilyen rossz?2009. okt. 27. 16:11
32/59 anonim válasza:
Undorító vagy XD Vagyis a képen lévő lány , de valószínűleg te is ronda vagy ha már nem mersz magadról képet feltenni. xD
33/59 anonim válasza:
am ez a csaj a képen épp a fűbe kakál? :D
mégha igazi kérdés lenne is, drágám, a cigányok mindenkinek beszólnak, attól függetlenül h épp bűnranda vagy "szép" vagy...
34/59 A kérdező kommentje:
MistyCandy vagyok,igen, de nem New Yorkban élek. Azt a múltat már lezártam, csak a karrier és egy hapsi kedvéért mentem ki oda, de ez már más lapra tartozik.
Köszönöm a kielégítő válaszokat! Most hogy tényleg ilyen sok ember szerint nem is vagyok olyan szép, sokkal jobban érzem magam:)
2009. okt. 27. 19:19
35/59 anonim válasza:
Igazi debil kis csitri vagy,aki itt teszi az eszét!!!Nem kell itt hazudoznod mindenki tudja,hogy nem te vagy a képen!!!!LÚZERRRR!!!XD
36/59 anonim válasza:
Rakj ki magadról 1 képet ide
+örülj neki
37/59 A kérdező kommentje:
Jó, akkor ne hidd el. Én csak valami ötletre voltam kíváncsi.:)
2009. okt. 27. 19:52
38/59 anonim válasza:
Én írtam a napiszaros választ, honnan tudod , hogy azt alapból nem én írtam?-.-""
Amúgy meg nem túl szép vagy hanem feltűnő és azért bámulnak meg annyian, ha te vagy az
39/59 A kérdező kommentje:
Onnan tudom hogy mindennap nézem a Napiszart:D
2009. okt. 27. 19:59
40/59 anonim válasza:
Egész ötletes kamukérdés volt, grat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!