Túl szép vagyok! Mit tegyek? 16L
Figyelt kérdés
Bárhova megyek megbámul mindenki, az "irigyek" főleg cigány női nemű egyedek beszólogatnak, a fiúk megjegyzéseket tesznek, fütyülnek, stb. Attól félek a fiúk csak a külsőm miatt járnak velem, és nem magam miatt szeretnek. Nem vagyok k*rvás egyébként, csak állítólag "feltűnően természetes szépség" De ha ennek ekkora ára van, inkább lennék bányarém! Mit tegyek hogy ne legyen ilyen rossz?2009. okt. 27. 16:11
1/59 anonim válasza:
drágaságom ne legyél ilyen egoista
csakis azért bámulhatnak meg mert csúnya vagy és ez mindenkinek szemet szúr
ne hidd h szép vagy
ui.: én vagyok a miss balaton
2/59 anonim válasza:
Meg el is vagy szállva magadtòl . Mindenkinek más a szép. Lehet valaki azért bámul,mert még sosem látott ilyen ronda lányt
3/59 anonim válasza:
hmm, nem lehet túljó, ismerős, mert engem is megfütyülnek az utcán és a kis cigánycsajok megjegyzéseket tesznek, de van egy barátnőm, akinél ezt még durvábban űzik:S
háát ő annyit tett, hogy nem foglalkozik ezekkel, mert tudja, hogy ő szép és csak irigykednek
emiatt ne sajnáld, hogy szép vagy, mert az csak jó =)
4/59 anonim válasza:
Én mindig csak a csúnya embereket bámulom meg,hogy szegénynek milyen rossz lehet. Lehet azért fütyülnek,hogy hátranézz és a többiek is lássák milyen csúf vagy. Én nyertem szépségversenyt és mégsem bámult senki
5/59 anonim válasza:
mi az hogy te nyertél?? És hol is?? MERt én tényleg nyertem, még a TV-ben is benne voltam és ez nem kamu, kedvesem
6/59 anonim válasza:
ez ilyen. ha szép vagy, mindenki meg akar dugni.
7/59 anonim válasza:
Engem is meg szoktak nézni...NA és akkor mi van.Én csak örülök neki.Te is örülhetnél minthogy itt teszed a fejed:D
HA olyan szép vagy amilyen rakj már egy képet fel kivi vagyok.
8/59 anonim válasza:
Istenem...hogy az embereknek mennyi gondjuk van...-_-"
10/59 anonim válasza:
Persze, hogy a külsőd miatt járnak veled. Annyira üres a fejed, nem is lehetne az eszedért szeretni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!