Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Túl szép vagyok! Mit tegyek? 16L

Túl szép vagyok! Mit tegyek? 16L

Figyelt kérdés
Bárhova megyek megbámul mindenki, az "irigyek" főleg cigány női nemű egyedek beszólogatnak, a fiúk megjegyzéseket tesznek, fütyülnek, stb. Attól félek a fiúk csak a külsőm miatt járnak velem, és nem magam miatt szeretnek. Nem vagyok k*rvás egyébként, csak állítólag "feltűnően természetes szépség" De ha ennek ekkora ára van, inkább lennék bányarém! Mit tegyek hogy ne legyen ilyen rossz?
2009. okt. 27. 16:11
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim ***** válasza:
93%
Misti candy képeit nem kéne kirakosgatni olyan címen,hogy te vagy...
2009. okt. 27. 17:29
 22/59 anonim ***** válasza:
31%
Úristen, azon a napisz.ros válaszon mekkorát aszaltam :DDDD ekkora barmot istenem :D egyébként nekem tetszel :D (lány vagyok, nem lezbi) mindenkinek kell egy egészséges önbizalom, neked van, az arcod is megvan hozzá, ennyi. a többi irigykedő bányarém és az unatkozó szépségkirálynők meg osztják az észt :D
2009. okt. 27. 17:32
 23/59 anonim ***** válasza:
100%

jajj már :D

Biztos Ő is pont úgy néz ki csak neki nincs most épp képe a gépén :)

2009. okt. 27. 17:32
 24/59 anonim ***** válasza:
100%

17:32-os vagyok...

ha nem ő akkor új bolond a gyakorkérdéseken...

ha ő, akkor meg továbbra is tartom a véleményemet, hogy egészséges önbizalom kell! :D

18/L

2009. okt. 27. 17:33
 25/59 anonim ***** válasza:
71%

17:32

Aki szerint nem túl szép, az biztos irigy vagy bányarém?

Oylanról még nem hallottál hogy izlések és pofonok..?

2009. okt. 27. 17:33
 26/59 anonim ***** válasza:
100%
HAHÓÓ kamukérdés...ne legyetek ekkora pancserek..Ez Misti Candy nevű scene kiscsaj NYben él. GOOGLE
2009. okt. 27. 17:35
 27/59 anonim ***** válasza:
67%

Angyalkam, foggggalmad nincs arrol, hogy mi jelent az, hogy egy no szep.

Koszi a poent, nagyon jot nevettem.

2009. okt. 27. 17:51
 28/59 anonim ***** válasza:
88%

UHhh..hát te (ha tényleg te vagy a képen) gyönyörű vagy..

XDXDD

TE EGY TIPIKUS STILUSTALAN EMO SZ*R VAGY,AZÉRT BÁMULNAK MEG AZ EMBEREK , MERT NEVETSÉGES VAGY...ÉN IS NEVETEK AZ ILYEN KIS CSITRIKEN...

2009. okt. 27. 18:02
 29/59 anonim ***** válasza:
82%

XDXDXDXDXDXDXD

Ez feltűnően természetes szépség?????Ez minden csak az nem...tuti nem te vag a képen, vagy remélem nem vagy annyira hülye h természetesnek gondolod magad...

2009. okt. 27. 18:06
 30/59 anonim ***** válasza:
61%

Én természetes szépség vagyok: karcsú, nőies, barna hosszú dús haj és szürkéskék szemek:-))))

Engem nem bámul meg mindenki, csak néha egy-két ember néz meg.

Persze a szépség relatív, mindenkinek más a szép.

Én is megnéztem a képedet, tényleg extra vagy, műszőke haj, vagyis inkább fehér, és extra frizura. Az ilyen csajokat én is meg szoktam bámulni, de nem azért mert szépek, hanem feltűnőek.

Amúgy tényleg nem te vagy Misti Candy?

L.27

2009. okt. 27. 18:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!