Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Túl szép vagyok! Mit tegyek? 16L

Túl szép vagyok! Mit tegyek? 16L

Figyelt kérdés
Bárhova megyek megbámul mindenki, az "irigyek" főleg cigány női nemű egyedek beszólogatnak, a fiúk megjegyzéseket tesznek, fütyülnek, stb. Attól félek a fiúk csak a külsőm miatt járnak velem, és nem magam miatt szeretnek. Nem vagyok k*rvás egyébként, csak állítólag "feltűnően természetes szépség" De ha ennek ekkora ára van, inkább lennék bányarém! Mit tegyek hogy ne legyen ilyen rossz?
2009. okt. 27. 16:11
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:
87%

Mit tegyel? Talan orulnod kellene neki, nem??? Azert nem lehetsz egy eszleny, ha az a bajod, hogy szep vagy. Hulye is vagy ugy latszik, de mennyire buta is.

Ilyen kerdest feltenni.

Azert tanuljal is, mert sok bajod lesz az eletedben igy. Ha okos is leszel a szepseged melle, ugy mar super lesz az osszhang, de igy???

2009. okt. 27. 16:48
 12/59 anonim ***** válasza:
75%

Az hogy hetente egy 17éven alatti srác bepróbálkozik nálad vagy megnéznek, még nem azt jelenti hogy jó nő vagy.Az a korosztály még a női vázas bringát is megtolná..leszel majd 20felett mikor ezek a srácok elkopnak,felváltja az esztelen vágyat egy magasabb igényszint,akkor meg landolsz a kosár alján.Na meg nem is csak neked szólnak a sorok,hanem sok olyan csajnak a neten, akik nem jó nők, csak azért gondolják magukról, hogy azok, mert hogy:"sokan mondták már nekem".

Na és?Nekem meg azt mondták sokan, hogy húzzak a pics*ba, mégis itt vagyok, nemde? Hát, de!:)

2009. okt. 27. 16:51
 13/59 A kérdező kommentje:

Látom te is szereted a Napiszart, kedves utolsó! :D

Én is tudok copy pastelni :P

Amúgy köszi a kritikát, együttérzést! Jól esett:) Picit meg is nyugodtam :)

2009. okt. 27. 17:03
 14/59 anonim ***** válasza:
100%

Túl szép? Az meg milyen? Komolyan kérdezem!

A szépség szubjektív szerintem, olyan nincs hogy Te mindenki szerint szép vagy ráadásul túl szép :)

2009. okt. 27. 17:10
 15/59 anonim ***** válasza:
93%
linkelj már be egy képet magadról.Szeretnék már látni végre egy túl szép lányt :)
2009. okt. 27. 17:15
 16/59 A kérdező kommentje:
2009. okt. 27. 17:24
 17/59 anonim ***** válasza:
100%

Nem bántásból, és nem is irigyséből mondom

Az túlzás hogy túl szép vagy.

2009. okt. 27. 17:27
 18/59 anonim ***** válasza:
75%
nekem meg se jelenik..
2009. okt. 27. 17:28
 19/59 anonim ***** válasza:
96%

Fekete gönc, hirtelen szőke haj, vékony alkat

vonzod a tekintetet

de semmi extrát nem látok ezenkivül

A túl szépet meg pláne nem

2009. okt. 27. 17:28
 20/59 anonim ***** válasza:
91%
17:28 várj egy picit és meg fog jelenni a kép
2009. okt. 27. 17:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!